Rijbewijs verlengen digitaal

NIEUW: Thuis op de bank je rijbewijs aanvragen. Wanneer je bij onze vestigingen in Den Haag een pasfoto laat maken voor je rijbewijs maken wij het je het echt heel erg makkelijk. Wij zijn door het RDW erkend als fotograaf voor het maken van een pasfoto voor je rijbewijs. Wanneer de pasfoto voor je rijbewijs gemaakt is dan kunnen wij de pasfoto gelijk (digitaal) doorsturen naar het RDW om de aanvraag van het rijbewijs in gang te zetten. In onze vestigingen hebben we tevens een tablet van de RDW, waarmee we je handtekening eveneens kunnen doorsturen. Binnen 15 minuten ontvang je een mail van de RDW, zodat je de volledige aanvraag voor je rijbewijs thuis kunt afhandelen. NEBO is een van de door de RDW erkende fotografen, waardoor deze dienst nu mogelijk is. Het grote voordeel hiervan is dat je niet meer naar het stadsdeelkantoor toe hoeft om je rijbewijs te laten verlengen en dat je rijbewijs al binnen twee werkdagen klaar ligt op het stadsdeelkantoor. Dit bespaart je in ieder geval een hoop tijd, gereis en georganiseer.

Verlenging rijbewijs online aanvragen | RDW

Wanneer je je Nederlands rijbewijs moet verlengen en staat ingeschreven in een gemeente die deelneemt aan "Digitaal aanvragen rijbewijs", dan kun je rechtstreeks op de website van de RDW deze aanvraag indienen. NEBO is een RDW erkende fotograaf en kan om die reden je begeleiden in dit proces. Om je rijbewijs digitaal te verlengen verwijzen we je naar de RDW pagina verlenging rijbewijs online aanvragen.

NEBO pasfoto paspoort of rijbewijs maken


Pasfoto maken rijbewijs

Voor het maken van een pasfoto hoef je bij ons geen afspraak te maken. Wil je wel liever vooraf je bezoek aankondigen, dan kun je zowel telefonisch als middels onze website een afspraak voor pasfoto’s maken.