Het mooie weer zit er weer aan te komen en de vakantie heb je misschien al gepland? Met deze vooruitzichten gaat het dadelijk ook weer kriebelen om leuke foto’s te maken.

Pasfoto paspoort | Pasfoto rijbewijs maken

Heb je trouwens al gekeken of je nog een nieuw paspoort of rijbewijs moet aanvragen. Het zijn typisch van die dingen die je uitstelt tot het laatste moment. Voor deze documenten heb je natuurlijk ook een nieuwe en recente pasfoto nodig. Wacht niet tot het laatste moment met het maken van een pasfoto en het aanvragen van je rijbewijs of paspoort. Je kan bij ons op alle vestigingen in Den Haag en vestiging Pijnacker – Nootdorp terecht voor het laten maken van een goedgekeurde pasfoto voor je paspoort of voor het verlengen van je rijbewijs.

Pasfoto maken Den Haag

Er zijn in Den Haag drie grote stadsdeelkantoren waar je terecht kan voor het aanvragen of vernieuwen van je paspoort of rijbewijs. De gemeente vraagt altijd om een goedgekeurde en recente pasfoto te laten maken en mee te nemen. Mocht je naar het stadhuis in Den Haag gaan om je rijbewijs of paspoort te vernieuwen dan hebben voor het maken van een pasfoto voor je rijbewijs of een pasfoto voor je paspoort ook een vestiging in het centrum van Den Haag, op twee minuten loopafstand van het stadhuis. Ook bij het stadsdeelkantoor aan de Leyweg in Den Haag zit op loopafstand midden in het winkelcentrum “Leyweg” een vestiging waar je goedgekeurde pasfoto’s kan laten maken. Wij zijn sinds 1923 gespecialiseerd in het maken pasfoto’s voor de mensen die in de Haagse regio woonachtig zijn.

Pasfoto maken

Je bent op zoek naar een adres waar je een pasfoto kan laten maken? Of je nu in Delft, Leiden, Rijswijk, Wateringen of Zoetermeer woont, er is altijd wel een vestiging van NEBO bij je in de buurt.

Pasfoto maken Den Haag NEBO

Kom gauw langs en we gaan er samen voor zorgen dat we een leuke pasfoto gaan maken.

Vakantiefoto’s maken | Fotocamera winkel Den Haag

NEBO heeft in de Haagse regio een flink aantal vestigingen waar je naast het maken van een pasfoto ook terecht kan voor het kopen van een fotocamera. Want behalve het maken van pasfoto’s, kun je bij NEBO ook terecht voor advies betreffende alle fotocamera’s. Laat je vrijblijvend adviseren door een van onze adviseurs, zodat jij straks zelf schitterende (vakantie) foto’s kunt maken met je eigen fotocamera.