Pasfoto maken Den Haag

Pasfoto’s maken Den Haag

Wanneer je in de omgeving van Den Haag woont en je wilt een pasfoto laten maken dan is er eigenlijk altijd wel een vestiging van NEBO bij je in de buurt. Je kan op alles vestingen terecht voor het maken van een pasfoto voor je rijbewijs, visum of paspoort. Wereldwijd is de regelgeving voor het maken van de pasfoto voor een officieel document niet altijd gelijk. Onze fotografen zijn van jong tot oud echte professionals en van ieder land op de hoogte hoe de pasfoto in de juiste maat en kleur achtergrond gemaakt moet worden. We stellen je graag voor aan onze fotografen.

Fotograaf officiële pasfoto NEBO Den Haag

Ons team bestaat uit Carla, Anita, Jack en Robert. Dolenthousiaste fotografen van jong tot oud die speciaal zijn opgeleid voor het maken van een goede pasfoto. Onze fotografen ontvangen jaarlijks een officiële certificaat, wat aantoont dat wij dit vak en het maken van een pasfoto uiterst serieus nemen.  Het maken van een pasfoto gaat er ten opzichte van vroeger anders aan toe. Een goede pasfoto vraagt tegenwoordig om kennis en ervaring. Door middel van de jaarlijkse opleiding inclusief de certificatie zie je de ervaring en kennis die zij opdoen bij onze fotografen zeker terug. 

Fotograaf Den Haag pasfoto NEBO

We zijn bekend met de eisen en de juiste afmetingen die nodig is voor het maken van een goede officiële pasfoto. Ondanks de regelgeving zijn wij er van overtuigd dat we een leuke pasfoto van je kunnen maken. Ook het maken van een pasfoto van een baby is voor geen probleem. Wij laten je graag zien hoe met de hulp van vader of moeder toch een leuke pasfoto kan worden gemaakt. Eerder schreven we al over de eisen bij het maken van een officiële pasfoto.

Pasfoto voor verlenging rijbewijs

Wist je trouwen dat wanneer je een pasfoto voor je rijbewijs laat maken je bij ons gelijk terecht kan voor het regelen van de verlenging van je rijbewijs? Je rijbewijs heb je dan al binnen drie werkdagen terug en je hoeft geen afspraak meer bij de gemeente te maken.
Sinds kort zijn wij erkend door het RDW om officiële pasfoto’s voor het rijbewijs te maken. Deze dienst levert je een hoop  tijd op. Hoe mooi is het dat je vanaf nu thuis op de bank online via ons je rijbewijs kan laten verlengen.
Je hoort wel eens dat je streng moet kijken. Dit verhaal is de laatste jaren een eigen leven gaan leiden, een pasfoto maken met een kleine glimlach is echt geen enkel probleem.  

Pasfoto fotografen Den Haag

Uiteraard houden we samen tijdens het maken van de pasfoto goed in de gaten of de pasfoto aan de gestelde eisen voldoet.
Wanneer jij tevreden bent drukken we de pasfoto af en anders maken we toch gewoon een nieuwe pasfoto?
Misschien komt het door onze achtergrond en passie voor het vak fotografie of gewoon door onze kennis in combinatie met onze nieuwste apparatuur, maar wij maken voor jou een prachtige pasfoto! Je kunt gewoon binnen wandelen bij een van onze vestigingen in Den Haag, zonder afspraak.