Pasfoto maken en rijbewijs vernieuwen digitaal Den Haag

Nieuw bij NEBO met zes vestigingen in Den Haag en Pijnacker-Nootdorp is de mogelijkheid om je rijbewijs digitaal online te verlengen.

Tot voor kort was het zo dat je voor het verlengen van je rijbewijs eerst een pasfoto liet maken en je dan naar het stadsdeelkantoor of stadhuis toe moest gaan om de aanvraag van de verlenging in orde te maken. Op zich geen probleem maar we hebben het tegenwoordig allemaal druk en je moet dan  twee keer naar de Gemeente Den Haag toe voor eerst de aanvraag en dan later het ophalen van je rijbewijs. Tijdens drukkere periodes zoals de vakantie kon het dan wel zo zijn dat het maken van een afspraak bij de Gemeente Den Haag wat langer op zich liet wachten.

Goed nieuws, wanneer je via het RDW een brief hebt ontvangen met de mededeling dat binnenkort je rijbewijs verloopt en je een pasfoto moet laten maken om je rijbewijs te vernieuwen bieden wij de inwoners van Den Haag voor het verlengen van je rijbewijs een nieuwe dienst aan. Wij zijn door het RDW, de instantie die je rijbewijs vervaardigt, aangesteld als officieel RDW pasfoto specialist.

Wanneer je bij ons langskomt voor het  laten maken van een pasfoto die je nodig hebt om de aanvraag in orde te maken hoef je voor de aanvraag van je rijbewijs  geen afspraak meer te maken bij de gemeente Den Haag.

Rijbewijs vernieuwen digitaal Den Haag  

Verlenging rijbewijs online aanvragen | RDW

De werkwijze is echt heel eenvoudig.  Je komt voor het aanvragen van je rijbewijs naar één van onze vestigingen en je geeft aan dat je een pasfoto wil laten maken voor het verlengen van je rijbewijs. Nadat de pasfoto in overleg naar alle tevredenheid is gemaakt  wordt de pasfoto door ons digitaal verstuurd naar het RDW. Binnen een kwartier ontvang je via het RDW een link in je mailbox waar je op een makkelijke manier thuis in combinatie met je smartphone de aanvraag kan afhandelen.

Het grote voordeel is dus al dat je voor de aanvraag van je rijbewijs niet meer met de pasfoto naar het stadsdeelkantoor of stadhuis toe hoeft te gaan. Dat is in ieder geval lekker meegenomen en bespaart je in ieder geval een hoop tijd.

Wanneer je thuis online de aanvraag aan het afhandelen bent kan je aangeven op welk stadsdeelkantoor je het rijbewijs op zou willen halen. Via de mail ontvang je dan een bevestiging wanneer het rijbewijs voor je klaar ligt en dat is normaliter al binnen twee dagen. In de oude situatie duurde dit vaak veel langer je boekt dus ook weer tijdswinst en dat is helemaal mooi meegenomen wanneer je rijbewijs al verlopen is. Om je rijbewijs digitaal te verlengen verwijzen we je naar de RDW pagina verlenging rijbewijs online aanvragen.

Rijbewijs online verlengen | Voor wie?

Of je nu een digitale pasfoto laat maken om je rijbewijs voor je scooter, auto of motor moet verlengen maakt allemaal niet uit. Voor de mensen die naast een autorijbewijs ook hun scooter, motor of vrachtwagenrijbewijs hebben gehaald kunnen wij de aanvraag online regelen. De doelgroep boven de 70 jaar of met een goedgekeurde doktersverklaring  die een rijbewijs moet aanvragen kan ook bij ons langskomen voor het maken van een digitale pasfoto en online thuis de aanvraag verder afhandelen.

Kortom,  geef de nieuwe methode aan je familie en vrienden door.  De verlenging van je rijbewijs gaat dus een stuk eenvoudiger. De nieuwe werkwijze bespaart je een hoop tijd en je hoeft dus alleen maar naar het stadsdeelkantoor om je rijbewijs op te halen.  De vestingen van NEBO zijn verdeelt over de stad Den Haag en er is altijd wel een vestiging bij je in de buurt waar je een RDW digitale pasfoto kan laten maken.

Heb je misschien toch nog vragen? Je kan ons bereiken via de chat of je belt even naar 070-3040777.