Je oude videobanden of smalfilm overzetten naar DVD of een usb stick

Wij van NEBO met maar liefst 6 vestigingen in Den Haag en Pijnacker-Nootdorp zijn gespecialiseerd in het overzetten van videobanden naar DVD of usb stick. De productie vindt veilig in eigen huis plaats en wordt uitgevoerd met zeer professionele apparatuur. Ons productieteam gaat zeer zorgvuldig te werk met de door u ingeleverde videobanden of smalfilms.

Iedereen heeft van vroeger wel ergens videobanden liggen die je graag over zou willen naar zetten een DVD of usb stick. Toch komt het er maar niet van en is dit een karwei welke we steeds lijken uit te stellen. De kwaliteit van de videobanden wordt er in de loop der jaren ook niet beter op. Het is dus verstandig om niet meer te wachten en je videobanden spoedig te laten digitaliseren naar een DVD of usb stick voordat de herinneringen verloren gaan.

Wij van NEBO raden je aan goed met je dierbare herinneringen om te gaan. Wat is de reden om niet  je oude videobanden van vroeger te digitaliseren? Hoe leuk is het niet om gezamenlijk naar de oude videobanden op je televisie te kijken die je hebt laten overzetten naar een usb stick of DVD. Het hele gezin geniet van de oudere herinneringen die weer naar voren gehaald worden.

De nieuwe generatie ziet vaak geen bewegende beelden meer van jaren terug. Met name voor deze generatie is het verstandig de emotionele herinneringen over te zetten naar een usb stick of een externe harddisk. De beelden zijn dan voorlopig weer veilig gesteld. De verhalen van vroeger komen weer terug en roepen vaak positieve emoties op die niet in woorden zijn uit te drukken.

Foto’s digitaliseren

Nu we het toch over de herinneringen van hebben. Je kan bij ons ook terecht voor het laten digitaliseren van negatieven, foto’s en dia’s.

Videobanden overzetten naar DVD actie NEBO Den Haag

Om je nu echt over te halen geven we deze maand 10% extra kassakorting op het overzetten van videobanden naar DVD of een usb stick. Wacht niet langer en kom naar één van onze vestigingen.