NEBO de fotospecialist, wie zijn wij eigenlijk?

Om het fotograferen en vloggen mogelijk te maken verkoopt NEBO alles wat je nodig hebt op het gebied van foto, in alle prijssegmenten. Je ziet dat steeds meer mensen aan het fotograferen zijn. Of je dit met een smartphone, compact fotocamera of een fullframe systeemcamera doet maakt allemaal niet. Het gaat om het plezier en de passie die je tijdens en na het fotograferen beleeft. Onze adviseurs zijn razend enthousiast over fotografie en leggen je graag uit hoe je de lat nog hoger kan leggen.

Workshop fotografie

We willen je graag inspireren, enthousiast maken en uitdagen. We gebruiken hiervoor de verschillende workshops fotografie, blogs, social media, video’s maar liever gaan we op een leuke manier in de vestiging met je in gesprek. Soms is een klein advies hoe je de fotocamera in moet stellen al voldoende voor een nog beter resultaat. Het plezier in fotograferen staat voorop. Samen gaan we voor een goed resultaat.

NEBO de fotospecialist | Vestiging Pijnack-Nootdorp

De grootste vestiging van NEBO is de vestiging Nootdorp en is al ruim 20 jaar een vertrouwd gezicht in het winkelcentrum Parade Nootdorp. Vanuit het gebied  Den Haag, Rotterdam, Zoetermeer, Leiden, Delft, Berkel en Rodenrijs komen klanten naar deze vestiging toe om bijvoorbeeld een fotocamera te kopen of een pasfoto te laten maken.

NEBO vestiging Nootdorp

Op deze vestiging verkopen we echt alles op het gebied van foto. Druk je graag je foto’s af en wil je deze in een fotoalbum plakken of fotolijst stoppen, dan vindt je op deze vestiging een zeer groot assortiment fotoalbums en zeer groot aanbod in kleine en grote fotolijsten. De foto orderkiosk om je foto’s te bestellen, ook vanaf je smartphone, wordt graag door onze klanten gebruikt.

Maar ook op het gebied van o.a. fotocamera’s, actioncam’s, vloggen, printers, inkt en verrekijkers vindt je op deze Nootdorpse vestiging een zeer groot aanbod. Het assortiment fotocamera’s is op de vestiging indrukwekkend te noemen. Van alle grote fotomerken zoals Canon, Sony, Nikon en Panasonic  staat het volledige assortiment fotocamera en objectieven gepresenteerd. Of je nu op zoek bent naar een systeemcamera, full frame camera of een nieuwe lens, we kunnen je het dus allemaal demonstreren.

Je kan trouwens op de vestiging in Nootdorp ook terecht voor het laten maken van pasfoto of studiofoto. Wij hebben professionele fotografen in dienst die echt een leuke portretfoto van je kunnen maken. We zijn ook gespecialiseerd in het maken van LinkedIn profielfoto’s.  

Doe iets met je foto’s

Met foto's en video's leg jij momenten vast die je graag onthoudt. Of dat nu de eerste stap van je kind is, met het gezin op vakantie of een sportieve prestatie. Doe iets met je foto’s. Wie vindt het niet leuk om jaren later weer naar de foto’s van vroeger te kijken. Je kan tegenwoordig zoveel met je foto’s doen. Laat je foto’s afdrukken,of kies voor het maken van een digitaal fotoboek of een mooie vorm van wanddecoratie. Wij zijn op dit gebied al jarenlang echte professionals.

We praten graag over fotografie

Onze kennis van de fotografie en de passie voor het maken van foto’s bespreken we graag met je. We proberen je op een leuke manier wijzer te maken over de producten en de werking ervan. Je gaat pas weg bij ons wanneer je echt volledig op de hoogte ben hoe je een bepaalde foto moet maken. We vullen dit aan met onze website met duidelijke productinformatie, inspiratie en we leggen uit hoe iets werkt. Uiteraard staan onze medewerkers in de vestigingen altijd klaar voor een persoonlijk advies. We zorgen ervoor dat jij direct aan de slag kan gaan, wat voor fotograaf je ook bent!

Wij bestaan al vanaf 1923
NEBO, een familiebedrijf, met 6 vestingen sinds 1923 is in Den Haag en omgeving een begrip. Klanten vanuit Den Haag, Leiden, Zoetermeer, Delft en Rotterdam weten ons al jarenlang te vinden We zijn dé foto- en videospecialist van de regio met een indrukwekkend assortiment. Bij ons werken adviseurs met passie voor het vak foto- en videografie. Lees meer over de historie van NEBO.

Bezoek de NEBO vestiging in Pijnacker-Nootdorp

NEBO winkel Nootdorp

Benieuwd naar de nieuwste modellen fotocamera’s, je kennis opfrissen of heb je nieuwe pasfoto’s nodig? Onze collega’s van de vestiging Nootdorp staan voor je klaar. Bezoek ze op onderstaand adres: 

NEBO de fotospecialist sinds 1923
W.C. Parade Lange Baan 7
2632 GC Nootdorp
Tel. 015-3619442
Pasfoto's direct klaar

Maandag       9.00 - 18.00
Dinsdag       9.00 - 18.00
Woensdag       9.00 - 18.00
Donderdag       9.00 - 18.00
Vrijdag       9.00 - 18.00
Zaterdag       9.30 - 17.30