Profielfoto social media

NEBO is de fotospecialist. In al onze vestigingen staat dan ook een fotograaf voor je klaar die met behulp van professioneel fotoapparatuur portretfoto's van je kan maken. Hoe deze foto's gemaakt worden is afhankelijk van je wens en waar je de portetfoto precies voor nodig hebt.

Profielfoto of portretfoto  

Laat zien wie JIJ bent! Dat is wat je wilt met een profielfoto of portretfoto. In tegenstelling tot een pasfoto, bepaal JIJ hoe je wilt dat je gefotografeerd wordt. Wil je niet zitten, maar juist staan? Geen probleem, we bespreken met jou wat je voor ogen hebt en met ons professioneel fotoapparatuur zorgen wij ervoor dat je wensen vertaald worden naar een schitterende profielfoto voor social media. 

Portretfoto laten maken Den Haag en Nootdorp 

Portretfoto’s laten maken door een professionele fotograaf:
Formaat 10x15, 3 verschillende portretfoto’s maken voor slechts € 10,-. Een losse portretfoto kost slechts € 5,-
Formaat 13x18, 3 verschillende portetfoto’s laten maken voor slecht € 14,95. Een losse foto kost slechts € 6,95
Formaat 20x30, een enkele portretfoto laten maken voor slechts € 9,95. 

Op zoek naar een fotograaf om een leuke portretfoto of profielfoto te laten maken dan ben jij bij NEBO op het juiste adres. Wij maken de leukste portretfoto’s van Den Haag en Pijnacker- Nootdorp. In onze fotostudio maakt onze fotograaf voor echt een lage prijs van jong tot oud, alleen of samen de leukste portretfoto. Ook een baby fotoshoot behoort tot de mogelijkheden.

Profielfoto voor sociale media

Naast pasfoto’s voor je officiële documenten verzorgen wij ook graag je profielfoto’s voor LinkedIn of Facebook. Kwaliteitsfoto’s waarbij je je professioneel kunt presenteren. Wij mailen je het fotobestand na betaling direct toe, zodat je ze naar wens kunt gebruiken. 

Het maken van een leuke LinkedIn is ook mogelijk. Je ziet op LinkedIn echt hele leuke profielfoto’s voorbij komen, stiekem zou je zelf ook wel zo’n profielfoto willen hebben. Onze fotograaf Robert is door ons speciaal opgeleid voor het maken van LinkedIn in profielfoto’s, Robert luistert graag naar je wensen en samen bespreek je dan hoe de profielfoto er uit moet komen te zien. 

Je hoeft bij ons voor het maken van een leuke fotoshoot verder geen afspraak te maken, je kan op ieder moment van de dag langskomen. Het mooiste fotocadeau wat je aan iemand kan geven is natuurlijk een portretfoto, vergeet vaderdag of moederdag niet.

Voor de prijs hoef je het maken van een portretfoto trouwens niet te laten. Voor slechts 19.95 bieden we je bijvoorbeeld een pakket aan het met verschillende portretfoto’s in allerlei formaten, een losse portretfoto is natuurlijk ook mogelijk. De portretfoto’s kan je gelijk bekijken na de fotoshoot. Heb je samen met de fotograaf de leukste studiofoto’s uitgezocht dan drukken we de portretfoto’s gelijk voor je af. Je kan de gemaakte fotoshoot na afloop dus gelijk weer meenemen.

Even nog een tip, je maakt de portretfoto helemaal af met een mooie fotolijst, moderne tot klassieke fotolijsten hebben we ruimschoots op voorraad. Of je we drukken je fotoshoot af op glas, hout, dibond of canvas, het is allemaal mogelijk. Wij gaan er samen voor zorgen dat je dolenthousiast raakt over de gemaakte fotoshoot.

Op alle vestigingen in Den Haag en Pijnacker-Nootdorp kan je terecht voor het maken van een portretfoto en natuurlijk kan je bij ons ook terecht voor het maken van een mooie pasfoto. Je bepaalt zelf wat je afneemt en verder geen verplichting.

Een aantal voorbeelden die er mogelijk zijn:

Pakket A
1x 15x20 + 2x 10x15 voor slechts € 19.95

Pakket B
4x 10x15 voor € 19.95

Pakket C      
1x 20x30 voor € 19.95

Pakket D
2x 10x15 voor € 9.95

Pakket E
2x 13x18 + 1x 10x15 voor slechts € 19.95

Grote formaten zijn ook mogelijk
LinkedIn foto voor slechts € 19.95

Kom langs bij een van onze vestigingen in Den Haag of Pijnacker-Nootdorp voor een geweldige portreffoto of profielfoto. Wij helpen je graag.