De beste printers om foto’s mee af te drukken

Er zijn verschillende type printers leverbaar. Zakelijke printers om vele documenten mee af te drukken en printers voor thuisgebruik. Printers voor thuis zijn er ook in verschillende modellen. Zo zijn er printers om documenten of tickets te printen of printers waar je op een makkelijke manier snel je gemaakte foto’s mee kan afdrukken. Aangezien NEBO al sinds 1923 dé fotospecialist is, richten wij ons op de beste printers om foto’s mee af te drukken.

We gaan meer fotograferen en automatisch drukken we ook steeds meer foto’s af. Waneer je te lang wacht met het afdrukken van je foto’s is het een enorm karwei. Vergeet dus niet je foto’s regelmatig af te drukken, later ben je trots dat je foto’s van vandaag hebt afgedrukt.

Canon CP1300 printer

De Canon CP1300 printer is qua aantallen één van de meest verkochte printers. Een kleine compacte printer waar je op een makkelijk manier je foto’s gemaakt met een smartphone of fotocamera op briefkaart formaat mee kan afdrukken.

Canon CP1300 printer
Deze Canon printer is voorzien van een draadloze verbinding. Je hebt dus geen kabel of computer meer nodig om je foto af te kunnen drukken. Het opklapbare LCD scherm maakt de foto op de printer zichtbaar die je graag af wil drukken. Door middel van één druk op de knop rolt binnen een paar seconde de afgedrukte foto uit de printer. Juist door dit gemak én de scherpe prijs is de Canon CP1300 een van de meest verkochte printers anno 2019.

Canon Pixma TR4550

De Canon Pixma TR4550 All-in-One printer kan behalve voor (kleine) thuis opdrachten tevens voor zakelijke doeleinden gebruikt worden. Deze Canon TR4550 is fraai ontworpen en zeer compact. Of je nu een document wilt scannen, een rijbewijs wilt kopiëren, een factuur wilt faxen of posters wilt printen, de Canon PIXMA TR4550 biedt mogelijkheid die kan meegroeien met alle dagelijkse gebeurtenissen binnen het bedrijf.

Canon Pixma TR4550 printer | NEBODeze Canon All-in-One printer is uitgerust met Wi-Fi-connectiviteit voor een optimaal gebruik van alle mogelijkheden en kenmerken en vormt met de papier invoer aan de voorzijde de compacte oplossing die ruimte bespaart.

Canon Pixma TS6350

De Canon PIXMA TS6350 is echt heel fraai ontworpen en werkelijk een topper binnen het assortiment Canon printers. Deze Canon printer is in het bezit van vijf afzonderlijke inktcartridges, dubbele papierinvoer en automatisch uitklapbaar opvangblad. Het grote voordeel van de gescheiden inktcartridges is dat je niet alle kleuren gelijk hoeft te vernieuwen wanneer slechts één bepaalde kleur inkt op is.

Canon Pixma TS6350 printer | NEBOHet is ook mogelijk om van je smartphone of tablet draadloos af te drukken, kopiëren en scannen via de Canon. Je kan deze Canon Pixma TS6350 printer natuurlijk ook gewoon via een kabel aansluiten op je computer.