Canon Pixma ideale printer NEBO

Wat maakt de Canon Pixma de ideale printer?

De Canon Pixma printers staan met een zeer fraaie lijn printers heel breed in de markt gepresenteerd. Wanneer je een Canon Pixma printer koopt, heb je de keus uit zowel voordelige printers als modellen waar je hoge kwaliteit foto’s mee kunt gaan afdrukken. Voor ieder type consument heeft Canon wel een mooie printer in huis. Maar wat maakt de Canon printers zo uniek?

Canon alles in een printers

Waar Canon echt groot mee geworden is zijn de alles in één printers, in de volksmond ook wel MFC printers genoemd. Dit zijn printers waar je mee kan printen, scannen en kopiëren. Denk aan de kinderen die voor school een document uit moeten printen of iets uit een boek moeten kopiëren. Een goed voorbeeld hiervan is de Canon Pixma TS5351 alles in een printer. De Canon MFC printers zijn ook prima te gebruiken voor zakelijk gebruik.

Wat maakt een Canon printer zo uniek?

De Canon printers zijn zeer fraai vorm gegeven en afhankelijk van het model printer in verschillende kleuren leverbaar. Je hoeft je echt niet te schamen wanneer je een Canon Pixma printer in de huiskamer hebt staan. De printers zijn echt heel modern vormgegeven.

Draadloze printer Canon

Bijna alle Canon printers zijn voorzien van een fraai display waar je op een makkelijke manier de printer mee in kan stellen. Verder kan je printer draadloos of door middel van een kabel aansluiten op de computer. Het voordeel van draadloos aansluiten is dat je de printer niet in de buurt van de computer hoeft te zetten.

Foto’s afdrukken op je printer

Wanneer je met je mobiel of tablet foto’s hebt gemaakt, kun je deze draadloos via de Canon printer afdrukken. Hiervoor hoef je dus niet langer een computer te gebruiken. Dit gaat echt op een makkelijke manier en wanneer je voor het afdrukken het speciale Canon fotopapier gebruikt dan heb je binnen een paar minuten een schitterende foto in je handen. Het grote voordeel van Canon is ook dat de foto gelijk droog uit de printer komt. Je kan er dus gelijk mee aan de slag.

Canon Pixma printer TS5350

Canon levert verschillende soorten papier, mat of glanzend en in verschillende diktes. Je hoeft tijdens het printen alleen maar aan te geven welk papier je gebruikt en de Canon printer zorg binnen een paar minuten voor een prima resultaat. Bij NEBO hebben we een grote voorraad, zodat je altijd Canon fotopapier kopen kan.

Inkt voor de Canon printer kopen

Ook op het gebied van inkt zit Canon niet stil. Je kan afhankelijk van het model Canon printer kiezen voor twee inktcartridges (kleur en zwart) of voor gescheiden Canon inktcartridges. Print je heel erg veel dan kan je bij Canon ook nog kiezen voor de Canon XL cartridges met een nog grotere tankinhoud. Het grote voordeel van gescheiden inktcartridges is dat je niet de volledige Canon cartridge hoeft te vernieuwen wanneer een bepaalde kleur op. Een prettige bijkomstigheid is ook dat wij naast de originele Canon ook prima alternatieve inktcartridges in huis hebben met een veel lagere prijsstelling én een hogere capaciteit.

Wist je trouwens dat Canon met de Canon CP1300 printer een heel leuk klein mobiele printer in huis heeft waar je draadloos je gemaakt foto’s via de smartphone of tablet mee kan afdrukken.

Wij zijn de fotospecialist sinds 1923.