Wenskaarten

Wil je een kerstkaart met je eigen foto maken

Ben je voor de feestdagen op zoek naar een leuke wenskaart? Hoe leuk is het niet om een kerstkaart op te sturen naar je familie of vrienden die voorzien is van je eigen foto inclusief een leuke kerstgroet. Je hebt dan een exclusieve kerstkaart die zeker opvalt.

Bij NEBO met 6 vestigingen in Den Haag en Pijnacker-Nootdorp kan je terecht voor het maken van je eigen persoonlijke foto wenskaart.

Hoe werkt dit?

Het bestellen van je eigen fotowenskaart gaat echt heel makkelijk. Je komt naar één van onze vestigingen en je neemt dan gelijk de foto mee die je graag zou willen gebruiken voor je persoonlijke wenskaart.

In de winkel kies je de opmaak uit voor je persoonlijke fotokerstkaart inclusief een leuke kerstboodschap die je graag op de kerstkaart vermeld wilt hebben. Je bestelling nemen we aan en afhankelijk van de opmaak liggen de meeste kerstkaarten al binnen een paar minuten voor je klaar. Makkelijk toch?

Kan ik ook kerstkaarten bestellen vanaf mijn telefoon 

Ook van je telefoon kan je gewoon kerstkaarten bestellen. Tussen al die foto's die op je telefoon staan zal er ongetwijfeld een leuke foto te vinden zijn die je kan gebruiken.

Minium aantal wenskaarten

Er is geen minium aantal. Je kan de kerstkaart ook gewoon per stuk bestellen.

Hoe lever ik het bestand of mijn foto aan?

De kerstkaart kan je bestellen via je telefoon, geheugenkaart, usb stick en of via de mail.

Eigen tekst op de wenskaart

De kerstkaarten zijn standaard voorzien van allerlei leuke teksten. Wil je liever een eigen tekst dan is dit natuurlijk geen probleem. Dan passen we gewoon de huidige tekst voor je aan.

Wat is de levertijd?

Bijna alle uitvoeringen besteld via de orderkiosk liggen al na een paar minuten voor je klaar

Online bestellen?

Wil je liever de wenskaarten online bestellen? Geen probleem, je moet dan alleen wat langer wachten. Na een kleine werkweek kan je de bestelling in de gekozen vestiging ophalen.