Workshop fotografie

Wilt u zich ontwikkelen als fotograaf? Kies dan voor een van de complete fotografieworkshops van NEBO. Er is een workshop voor beginners en ook voor gevorderden. De fotografie cursus worden gegeven in groepsverband dus naast dat u zich ontwikkeld als fotograaf komt u ook in contact met andere fotografen. Naast de beginners- en gevorderden workshops geven wij ook een workshop over macrofotografie.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Workshop Digitale Fotografie voor Beginners

Bent u een beginnende fotograaf en wilt u meer leren over het vak? Meldt u dan nu aan voor de beginners workshop digitale fotografie van NEBO!

U kunt de fotografie cursus volgen met een compact, spiegelreflex- of systeemcamera. De workshop wordt gegeven in groepsvorm aan een groep van maximaal 25 personen. Onze experts leren u de fijne kneepjes van de bediening en functionaliteit van uw camera. Er wordt uitvoerig aandacht besteedt aan technieken om de beste composities te krijgen in uw foto’s. Uiteraard kunt u voor al uw persoonlijke vragen bij de NEBO fotospecialisten terecht.

Workshop Digitale Fotografie voor Gevorderden

Heeft u al veel ervaring als fotograaf maar wilt u uw fotografische vaardigheden naar het volgende niveau tillen? Dan is de gevorderden workshop digitale fotografie iets voor u!

U kunt de workshop volgen met een spiegelreflex- of systeemcamera. Het thema is programmatechniek en compositie. Er wordt stilgestaan bij de basale functies van een digitale camera, ook wordt er tijd genomen om dieper in de opties van uw camera te duiken. U leert hoe u de instellingen van de camera optimaal instelt en dus betere foto’s maakt. Doordat de workshop in kleine groepen wordt gehouden is er veel tijd voor persoonlijke begeleiding zodat al uw vragen beantwoordt worden.

Workshop Macrofotografie

Heeft u een digitale fotocamera en ligt uw interesse bij macrofotografie? Kies voor de workshop macrofotografie van NEBO! De workshop wordt gegeven aan een groep van maximaal 5 personen zodat er veel tijd is voor persoonlijke begeleiding. De macro deskundige van NEBO leert u door middel van praktijkoefeningen de fijne kneepjes van macrofotografie onder de knie te krijgen. Bezit u zelf geen macro lens? Geef dit vooraf aan dan regelen wij dit voor u.