Pasfoto maken Den Haag en Nootdorp

Pasfoto’s laten maken in Den Haag en Nootdorp bij NEBO de fotospecialist

Wil je graag een pasfoto laten maken? Bij ons kan je voor rijbewijs, paspoort, identiteitskaart, visum of andere officiële document terecht voor het laten maken van een officiële pasfoto. Je hoeft voor het maken van een pasfoto geen afspraak te maken. Op iedere moment van de dag ben je welkom en de pasfoto is binnen een paar minuten gemaakt.

Pasfoto laten maken Corona

Bij ons kun je op ieder moment van de dag een pasfoto laten maken in een van onze vestigingen. Uiteraard houden we ons aan de richtlijnen en staat de gezondheid van zowel onze klanten als onze medewerkers voorop. Met zes vestigingen in  Den Haag en Pijnacker-Nootdorp is er altijd wel een NEBO vestiging bij je in de buurt. Handig om te weten is dat de vestigingen Leyweg ( Escamp-Morgenstond) en de Korte Poten (centrum) zich op loopafstand bevinden van het stadsdeelkantoor. De vestiging in Nootdorp vind je in het bekende winkelcentrum Parade. We zitten met deze vestiging tegenover de Albert Heijn.

RDW erkende fotograaf Den Haag

Nieuw is dat je bij ons ook online je rijbewijs kan laten verlengen. Wij zijn door het RDW gecertificeerd voor het laten maken van een officiële pasfoto voor je rijbewijs. De wachttijd voor een het maken  van een afspraak bij het stadsdeelkantoor of stadhuis is vaak een aantal weken. Voor veel mensen duurt dit vaak te lang en helemaal wanneer je vergeten bent je rijbewijs te verlengen. Wanneer je bij ons een pasfoto voor je rijbewijs laat maken dan zorgen wij er voor dat je thuis online de aanvraag in orde kan maken en het goede nieuws is dan gelijk dat je rijbewijs na drie dagen al weer klaar ligt. Dat is toch fantastisch om te horen? Vergeet wanneer je langskomt alleen niet je rijbewijs mee te nemen.

Officiële pasfoto’s maken

Voor het maken van een officiële pasfoto voor de verschillende reisdocumenten of paspoorten van alle populaire landen zoals Amerika, Frankrijk, Rusland, India, Polen, China, en Canada kun je uiteraard ook bij ons terecht. Onze database geeft precies aan welk formaat pasfoto wij precies voor elk land moeten maken. Eerder schreven we al een artikel over het maken van een officiële pasfoto.

Officiële pasfoto maken rijbewijs en paspoort

Online pasfoto

De vraag naar het laten maken van een digitale pasfoto wordt steeds groter. Wel zo handig wanneer je online de aanvraag van een reisdocument of paspoort moet aanvragen. Het leveren van een digitale pasfoto is voor ons geen probleem. Nadat je de pasfoto hebt goedgekeurd mailen wij het bestand van de gemaakte pasfoto klaar voor gebruik naar je toe.

De leeftijd voor het maken van een pasfoto maakt voor ons niet uit. Jonge kinderen of een baby die maar net op de wereld is gekomen en bijgeschreven moet worden in het paspoort zetten wij graag op de foto. Onze pasfotospecialisten weten precies hoe op  een leuke en makkelijke manier van de baby een pasfoto kan worden gemaakt.

Afhankelijk van waar je de pasfoto voor nodig hebt bestaat een set pasfoto’s uit vier pasfoto’s. Voor slechts één Euro extra bieden wij je een tweede set. Het is altijd handig om een extra set pasfoto’s in huis te hebben.

Woon je in de regio van Den Haag of Pijnacker-Nootdorp en zijn de omstandigheden dusdanig dat je wel een pasfoto nodig hebt maar niet de mogelijkheid hebt om naar de winkel te komen dan kunnen wij ook de pasfoto op locatie maken. Neem in dit geval telefonisch contact met ons op een afspraak te maken. Je kan ons bereiken via 070-3040777.

Profielfoto maken

Wij zien de trend van portretfotografie ook. Natuurlijk zien wij ook dat er steeds vaker fotocamera’s gekocht worden voor potretfoto’s, maar je kan in plaats van het laten maken van een pasfoto bij ons ook terecht voor het maken van een profielfoto. Als fotospecialist helpen we je graag op alle gebieden.