Officiële pasfoto’s laten maken in Den Haag en Pijnacker-Nootdorp

Officiële pasfoto’s laten maken in Den Haag en Pijnacker-Nootdorp

Wanneer je een pasfoto wilt laten maken die aan alle gestelde eisen voldoet van een paspoort, rijbewijs of visum dan ben je bij NEBO de fotospecialist zeker op het juiste adres. Onze fotografen zijn speciaal opgeleid voor het maken van een goede pasfoto. 

Je kan op zes verschillende adressen in Den Haag, Scheveningen en Pijnacker-Nootdorp terecht voor het maken van een pasfoto. Onze filialen in Den Haag zitten vlakbij het stadhuis in het centrum en de twee overige stadsdeelkantoren.
Eerder schreven we al een artikel over het laten maken van officiële pasfoto’s in onze vestiging in Pijnacker-Nootdorp.

Hoe moet je digitaal je rijbewijs verlengen?

Nieuw is het digitaal laten verlengen van je rijbewijs. Een uniek project waarbij het verlengen van je rijbewijs een stuk sneller gaat dan voorheen. Wij maken een goedgekeurde pasfoto en sturen de pasfoto gelijk (digitaal) door naar de RDW. De RDW is de instantie die de verlenging van de je rijbewijs in behandeling gaat nemen. Je zet na het maken van de pasfoto dan nog even bij ons een digitale handtekening en een uur later kan je thuis digitaal de aanvraag afronden. Je hoeft dan alleen nog maar naar het stadhuis toe om je rijbewijs op te halen. Goed om te weten is dat je rijbewijs na drie werkdagen al voor je klaar ligt. Het verlengen van je rijbewijs en gaat dus veel sneller en je hoeft nog maar één keer naar het stadhuis of stadsdeelkantoor om je rijbewijs op te halen. Vergeet bij het maken van de pasfoto alleen niet je rijbewijs mee te nemen. We hebben je rijbewijs nodig om de aanvraag in te dienen. Eerder schreven we al een uitgebreid over het digitaal verlengen van je rijbewijs.

Pasfoto voor paspoort maken

Ook zijn wij de specialist in het maken van een pasfoto voor je paspoort, visum of ander reisdocument. De officiële regels en eisen voor het maken van een pasfoto voor je reisdocument is niet overal in de wereld gelijk. Gelukkig hoef je je geen zorgen te maken over deze regels. Wij zijn van de bekende landen zoals Amerika, Polen, China, Canada en Frankrijk op de hoogte welke eisen er gesteld worden aan het maken van een pasfoto.

Zelfs voor het maken van een pasfoto van baby’s draaien wij onze hand niet om. Maak je echt geen zorgen, op een makkelijk manier zorgen we er samen voor dat we een leuke pasfoto van de kleine maken.

Bij het maken van een pasfoto vinden wij het heel belangrijk dat je tevreden bent over de kwaliteit.  Je kan bij ons kiezen uit een aantal verschillende pasfoto’s. Heb je een leuke pasfoto gekozen dan drukken we deze pasfoto voor je af. Ben je nog niet helemaal tevreden dan maken gewoon een nieuwe pasfoto van je.

Digitale pasfoto

De mogelijkheid bestaat ook om de pasfoto digitaal via de mail naar je door te sturen. We merken dat instanties steeds vaker om een papieren pasfoto maar ook naar een digitale pasfoto vragen. Vind je de gemaakte pasfoto leuk dan sturen we gelijk de pasfoto digitaal via de mail naar je door.

Een set pasfoto’s bestaat uit vier foto’s. Voor slecht een Euro extra ontvang je een tweede set met vier pasfoto’s. Bijna iedereen neemt voor die ene Euro er graag een tweede set pasfoto’s bij.

Je bent bij ons op ieder moment van de dag welkom. Je hoeft verder voor het maken van een pasfoto geen afspraken te maken. Heb je nog vragen neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 070-3040777, appen kan ook of je stuurt een mail naar pasfoto@neboweb.nl