Videobanden overzetten naar DVD of USB

Videobanden overzetten naar DVD of USB-stick

Kan je de tijd nog herinneren dat we alle bewegende beelden vast hebben gelegd op een videoband? Pure emotie van vroeger waar je graag nog een keer naar zou willen kijken. Iedereen heeft ergens op zolder nog wel een doos met videobanden staan waar de vakantie, de eerste babystapjes of de bruiloft op is vastgelegd.

Overzetten naar DVD of USB-stick

Helaas wordt de kwaliteit van deze beelden, ongeacht het nu videobanden, films, dia’s, negatieven of foto’s betreft, in de loop der jaren steeds minder. Overzetten naar DVD of USB-stick zorgt dan ook voor heel wat teleurstellingen achteraf.
Hoe leuk is het niet om iets met de herinneringen van  vroeger te doen? De nieuwe generatie niet alleen te vertellen hoe het er vroeger aan toe ging, maar deze (groot)spraak ook ondersteunen met beelden? Leuk samen met de familie bij elkaar weer naar de beelden van vroeger kijken. De verhalen van vroeger komen vanzelf weer boven water.

Videobanden overzetten

Wij kunnen de videobanden overzetten naar DVD of een usb stick, voor de prijs hoef je het niet te laten. Ongeacht de tijdsduur van de videoband berekenen we voor het overzetten van één videoband de aktieprijs van slechts 10,- euro. Heb je bijvoorbeeld drie videobanden liggen dan kost het je dus 30,- om deze banden over te laten zetten. Wat voor videobanden je bij ons inlevert maakt niet uit. Of het nu een grote videoband is uit de videorecorder of een kleine cassette uit de videocamera: voor alle soorten type videobanden berekenen we slechts 10,- euro per videoband.

Videobanden digitaliseren

Het overzetten van de videobanden vindt in eigen huis plaats. Dit zorgt ervoor dat de kans dat de videobanden zoek of beschadigd raken tot het minimum wordt beperkt. Onze foto- en videospecialisten zorgen er voor dat de videobanden met de grootste zorgvuldigheid worden overgezet. 

negatieven, dia's of small film overzetten naar dvd of usb

Overzetten naar DVD of USB-stick

Je hebt de keuze om de videobanden over te laten zetten op een DVD, usb stick of een externe harddisk. De USB stick wordt veel gekozen omdat je dan op een makkelijk manier de beelden op de televisie terug kan kijken. De meeste televisies zijn namelijk aan de zijkant voorzien van een usb aansluiting waar je de usb stick in kan plaatsen en de beelden van vroeger op de televisie terug kan bekijken.

Het is logisch dat voor deze superlage prijs van slechts 10,- euro per videoband klanten met stapels videobanden tegelijk binnenkomen. De opmerking die wij vaak horen is dat alles wat er aan videobanden nog op zolder ligt gelijk overgezet wordt. We bieden je ook de mogelijkheid dat bij grote hoeveelheden wij de opdracht kosteloos thuis bij je komen ophalen.

Ons advies is om echt iets met je videobanden te doen. De emotie van vroeger mag echt niet verloren gaan. Stel de emotie van vroeger nu veilig voordat het te laat is. Denk aan de nieuwe generatie. De reacties die wij horen van klanten zijn echt overweldigend te noemen.

Goed om te weten is dat wij ook  je oude negatieven, dia’s en smalfilms (spoelen) kunnen overzetten naar een DVD of usb stick. Doe iets met de beelden van vroeger.