Goed voorbereid op reis | pasfoto maken voor rijbewijs

Goed voorbereid op reis | Pasfoto voor paspoort, identiteitskaart en rijbewijs

We mogen na lange tijd weer reizen (kijk voor reisadvies op de website van het RIVM). Wees dus goed voorbereid en controleer je paspoort, identiteitskaart en rijbewijs op geldigheid. Ga je op vakantie en heb je een Visum nodig? Wij zijn op de hoogte van alle regels. Wij zijn gecertificeerd voor het maken van officiële pasfoto’s. Geef maar aan voor welke land je de pasfoto nodig hebt en wij zorgen er voor dat de pasfoto aan de gestelde eisen voldoet.

Pasfoto laten maken voor rijbewijs

Je kan bij ons terecht voor het laten maken van een pasfoto. Het is op dit moment heel erg druk bij de gemeente. De wachttijden lopen bij de gemeente aardig op. Nieuw is dat je bij ons je rijbewijs online kan verlengen. Wij maken de pasfoto voor je rijbewijs en sturen de foto door naar het RDW. Thuis op de bank rond je de aanvraag af en binnen drie dagen kan je zonder afspraak je rijbewijs weer ophalen bij de gemeente. Is dit niet makkelijk?

Pasfoto kinderen maken

Ook van kinderen of een baby maken wij een pasfoto. De leeftijd maakt voor ons niet uit. Wij vragen altijd voordat we de pasfoto afdrukken of je de pasfoto leuk vindt. Bij twijfel maken we gewoon nog een pasfoto en dan kies je de leukste uit. Het is ook mogelijk om de pasfoto als digitaal bestand naar je te mailen. Steeds meer instellingen vragen naar een digitale pasfoto.

Pasfoto maken Den Haag

In het centrum van Den Haag, op loopafstand van het stadhuis, kan je terecht op onze vestiging aan de Korte Poten 8 in Den Haag.

Voor het stadsdeelkantoor aan de Leyweg in de wijk Escamp kan je terecht op onze vestiging aan de Leyweg. Je vindt ons op huisnummer 1046, dit is in het midden van het winkelcentrum. 

Voor de inwoners van Scheveningen die een pasfoto willen laten maken hebben we een vestiging op de Frederiklaan 243A en de Bankastraat 62.  De vestiging Bankastraat ligt vlakbij de wijk met alle belangrijke ambassades. In Den Haag hebben we in totaal vijf vestigingen.

Pasfoto maken Pijnacker-Nootdorp

Voor de inwoners van Pijnacker-Nootdorp die graag een pasfoto willen laten maken kan je terecht in onze vestiging aan de Lange Baan 7. We zitten tegenover de Albert Heijn in het gezellige winkelcentrum Parade waar je gratis kan parkeren in de parkeergarage.

Je bent bij ons op ieder moment van de dag welkom. Je hoeft voor het maken van een pasfoto geen afspraak te maken. Heb je nog vragen neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 070-3040777, appen kan ook of je stuurt een mail naar pasfoto@neboweb.nl