Online je rijbewijs verlengen

Online je rijbewijs verlengen

Het verlengen van je rijbewijs of toevoegen van een categorie kan tegenwoordig eenvoudig en snel online via de RDW (Rijksdienst voor het Wegverkeer). Geen lange wachtrijen meer bij het gemeentehuis , je regelt het gewoon vanuit je eigen huis. In deze blog leggen we uit hoe makkelijk je op één onze 6 vestigingen in Den Haag en Pijnacker Nootdorp je rijbewijs kan verlengen. 

Bij ons verleng je je rijbewijs in een handomdraai. Sinds 1923 zijn wij dé specialist voor het laten maken van de perfecte digitale pasfoto voor het verlengen van je rijbewijs. Nu bieden wij ook de mogelijkheid om je rijbewijs digitaal te verlengen of een categorie toe te voegen. Binnen twee dagen ligt je nieuwe rijbewijs voor je klaar! Dit is toch fantastisch!

Traditioneel versus modern

Vroeger moest je voor het verlengen van je rijbewijs twee keer naar het stadhuis of stadsdeelkantoor. Eerst voor de aanvraag en enkele weken later nog een keer om je nieuwe rijbewijs op te halen. Dit was tijdrovend en omslachtig.

In onze drukke leven is tijd kostbaar. Daarom hebben wij de ideale oplossing: je kunt je rijbewijs bij ons nu digitaal laten verlengen. Dit is net zo voordelig en binnen twee dagen kun je je nieuwe rijbewijs al ophalen.

Digitaal rijbewijs verlengen met een digitale pasfoto

Het proces van het verlengen van je rijbewijs is bij ons ontzettend eenvoudig. Wij zijn erkend door de RDW om digitale pasfoto's te maken die aan alle eisen voldoen. De kwaliteit van deze pasfoto’s wordt streng gecontroleerd door de RDW.

Zo werkt het:

  1. Bezoek een van onze vestigingen: In Den Haag of Pijnacker-Nootdorp kun je zonder afspraak terecht.
  2. Maak een pasfoto: Wij maken een leuke pasfoto en sturen deze digitaal naar de RDW.
  3. Ontvang goedkeuring: Binnen enkele seconden ontvangen wij de goedkeuring van de RDW.
  4. Zet een digitale handtekening: Dit doe je bij ons in de vestiging.
  5. Rond je aanvraag thuis af: Je kunt nu het verlengen van je rijbewijs eenvoudig digitaal afronden.

Na deze stappen ligt je nieuwe rijbewijs al binnen twee werkdagen klaar. Vergeet niet je huidige rijbewijs mee te nemen wanneer je langskomt voor de pasfoto.

Waarom bij ons je rijbewijs digitaal laten verlengen?

  • Geen wachttijden: Je hoeft geen afspraak te maken bij het stadhuis of stadsdeelkantoor.
  • Geen extra kosten: Bespaar op parkeerkosten en tijd.
  • Snelle goedkeuring: Directe digitale goedkeuring van de RDW.
  • Tijdwinst: Binnen twee dagen ligt je nieuwe rijbewijs klaar.

Iedereen moet ooit zijn rijbewijs verlengen. Vertel je vrienden en familie over deze makkelijke manier van verlengen. Onze klanten zijn dolenthousiast over hoe eenvoudig en snel het gaat. Kom snel langs bij een van onze vestigingen en ervaar zelf hoe makkelijk het is om je rijbewijs digitaal te verlengen. Wij helpen je graag verder!

Voor meer informatie over het laten maken van pasfoto's klik hier.