Pasfoto laten maken NEBO

Pasfoto laten maken

Waar kan ik een pasfoto laten maken voor mijn rijbewijs, paspoort of visum? Op alle vestigingen van NEBO in Den Haag en Pijnacker Nootdorp kan je terecht voor het laten maken van een pasfoto. Nu we de Corona perikelen weer een beetje achter ons gaan laten zie je de mensen weer volop vakantie gaan. Vergeet niet na te kijken of je paspoort of rijbewijs niet verlopen is. Waar kan je dan terecht voor het laten maken van een pasfoto?

Pasfoto voor paspoort of rijbewijs

Je paspoort of rijbewijs tijdig verlengen. Het zijn altijd van die dingen die je gauw vergeet. Mocht het zo zijn dat je paspoort of rijbewijs verlengt moet worden dan heb je in ieder geval een recente pasfoto nodig die aan de gestelde eis van de overheid voldoet.

Officiële pasfoto laten maken

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van officiële pasfoto’s die je voor een paspoort, visum en rijbewijs kan gebruiken. Maak je over de gestelde eisen geen zorgen. Je geeft aan ons door waar je de pasfoto precies voor nodig hebt en wij regelen dat je van ons een goedgekeurde pasfoto meekrijgt.

Pasfoto maken NEBO

Pasfoto voor visum

Ga je op vakantie naar een land waar je een visum voor nodig hebt dan zijn de eisen hoe de pasfoto gemaakt moet worden vaak per land verschillend. Van ieder land zijn wij op de hoogte hoe groot de pasfoto moet zijn en met welke achtergrond gewerkt moet worden. Wij staan in nauw contact met alle ambassades en zijn van ieder land op de hoogte hoe de pasfoto gemaakt moet worden. Handig om te weten is dat bij de meeste ambassades in Den Haag er wel een NEBO vestiging in de buurt van de ambassade zit.

Tip! Op loopafstand van het stadhuis in het centrum van Den Haag inclusief de locatie van het stadhuis in de wijk Escamp aan de Leyweg vind je op loopafstand een vestiging van NEBO

Digitale pasfoto maken

Voor steeds meer landen in de wereld wordt bij de aanvraag van je paspoort of visum ook een digitale pasfoto gevraagd. Ook dit is voor ons geen probleem. Je geeft door voor welk land je de pasfoto nodig hebt en wij controleren in onze database aan welke eisen de pasfoto moet voldoen en sturen na het maken van de pasfoto via de mail het digitale bestand naar je toe die je voor de aanvraag van een visum of paspoort kan gebruiken.

Digitaal rijbewijs verlengen

Goed om te weten is dat je bij ons ook terecht kan voor het digitaal laten verlengen van je rijbewijs. Maar ook wanneer je geslaagd bent voor je motor-, vrachtwagen- of aanhanger rijbewijs en je wil dit laten toevoegen aan je reeds bestaande rijbewijs. Dit kan tegenwoordig allemaal online en scheelt je weer een rit naar het stadhuis. Geen lange wachttijden meer en binnen drie werkdagen ligt het rijbewijs al voor je klaar.

Pasfoto van baby maken

Natuurlijk ben je bij ons welkom om een pasfoto van je baby te laten maken. Mensen vinden het nogal eens spannend of ongemakkelijk om met een baby naar ons toe te komen voor het maken van een pasfoto van de baby. Wij draaien hier ons hand niet voor om en weten precies hoe we je kleine baby leuk op de foto kunnen zetten. Wij zorgen er in ieder voor dat je met leuke pasfoto naar huis toe gaat.

Professioneel pasfoto apparatuur

Professionele pasfoto’s

Onze apparatuur voor het maken van een goede pasfoto zijn recent allemaal vernieuwt. We werken met hoogwaardige apparatuur die met de fotograaf meedenkt. We maken een leuke pasfoto van je, een glimlach op de pasfoto mag best, en bekijken samen op het lcd scherm wat je van de gemaakte pasfoto vindt. Twijfel je dan maken we gewoon een nieuwe pasfoto tot dat je tevreden. Ben jij tevreden over de pasfoto dan zijn wij ook tevreden. We zien je graag in een van onze pasfoto winkels.