Fotoalbum kopen Den Haag NEBO

Foto album kopen in Den Haag

We gaan steeds meer onze foto’s afdrukken. In al onze vestigingen kan je op een makkelijke manier een  foto afdrukken die je hebt gemaakt met je smartphone of fotocamera. We zijn er ons steeds meer van bewust dat we iets met onze foto’s moeten doen. Iedereen vindt het toch leuk om naar foto’s van vroeger te kijken. In dit artikel nemen we je mee in de mogelijkheden bij het kopen van een fotoalbum.

Fotoalbum kopen

Foto’s van vroeger, je kunt er geen genoeg van krijgen. De emotie en de verhalen komen dan vanzelf weer boven drijven. We stellen het vaak uit: een fotoalbum kopen en vooral de foto’s sorteren en inplakken. Hoe leuk is het niet om je foto’s net zoals vroeger weer in een fotoalbum te plakken. Een fotoalbum wordt sneller gepakt en over een aantal jaren ben je dolbij dat je de foto’s ingeplakt hebt. Doe iets met je foto’s en wacht niet langer. Er komt anders een moment dat je er spijt van krijgt.

We verkopen op dit moment ontzettend veel foto albums. De fotoalbums zijn weer helemaal terug van weggeweest, we plakken graag de foto’s in en gaan er dan creatief meer aan de slag. Een stukje tekst toevoegen of je reistickets verwerken in het fotoalbum van het land waar je naar toe bent geweest. We maken er steeds meer werk van. De creativiteit van het inplakken is vaak wonderbaarlijk te noemen, mits we ons er eenmaal tot zetten.

Er zijn verschillende type fotoalbums leverbaar. Je kan kiezen voor het klassiek fotoalbum waar je met de diverse soorten leverbare plakmiddelen je foto’s mee kan inplakken of je kiest voor een insteek fotoalbum waar je de foto’s aan de zijkant van de pagina in een plastic sheet kan schuiven.  

Henzo fotoalbum

Alle Henzo fotoablums zijn voorzien van pergamijn tussenbladen. Een pergamijn tussenblad zorgt voor een goede bescherming van je foto’s.

Ben je op zoek naar een wat luxer album om bijvoorbeeld de foto’s van je bruiloft mee in te kunnen plakken dan kan je kiezen voor de luxe lijn Henzo fotoboeken. Deze lijn fotoboeken zijn voorzien van lederen kaft waar de randen netjes van afgestikt zijn. Deze albums zijn leverbaar in verschillende kleuren en formaten en de bladen in het album zijn leverbaar in de kleuren wit of zwart. Wat heel mooi is aan deze lijn is dat wanneer het fotoalbum wordt opengeklapt het albums dan volledig plat komt te liggen.

Vakantiefoto’s inplakken

Ben je van plan je vakantiefoto’s in te plakken dan is keuze echt enorm. De fotoalbums voor vakantiefoto’s zijn leverbaar in verschillende formaten van groot tot klein, in verschillende kleuren leverbaar en afhankelijk van de hoeveelheid pagina’s kan je ongeveer twee tot driehonderd foto’s inplakken.   

Handig ook om mee te nemen zijn de kleine insteekmapjes. Fotoalbums die zo in je handtas passen en waar makkelijk  honderd foto’s in opgeborgen kunnen worden.

Foto inplakken fotoalbum

Foto’s inplakken in fotoalbum

Veelgehoorde vraag in onze winkels is op welke manier kan ik mijn foto’s in een fotoalbum inplakken?
De meeste verkochte variant is de Henzo dubbelzijdige fotoplakker. Simpelweg een paar plakkers op je foto aanbrengen, plaatsen, bevestigen en klaar is kees. Bij grote aantallen of formaten raken we je een rol Henzo dubbelzijdig plakband aan. Het inplakken van je foto’s gaat op dezelfde manier maar de lengte van de plakker bepaal je in dit geval zelf.
Wat ook veel gebruikt wordt is Henzo fotolijm. De werking hoeft verder niet uitgelegd te worden maar het grote voordeel is wel dat de lijm zuurvrij is, de foto niet aantast en makkelijk te verwijderen is.

Foto is emotie, wacht niet langer en ga vandaag nog met je gemaakte foto’s aan de slag. Ook foto’s van de telefoon kunnen eenvoudig afgedrukt worden. Eerder schreven we al een artikel over het afdrukken van foto’s in verschillende formaten.

In al onze vestigingen in Den Haag en Pijnacker Nootdorp vind je een heel groot assortiment fotoalbums van klein tot groot. Wij helpen je graag met het uitzoeken van een leuk fotoalbum.