Foto afdrukken verschillende formaten NEBO

Foto’s afdrukken in verschillende formaten

Ten opzichte van vroeger, maken we tegenwoordig veel meer foto’s. We doen dit nog steeds met de fotocamera wanneer we er de tijd voor nemen en vooraf hebben ingecalculeerd dat we die dag mooie of bijzondere momenten willen vastleggen. Maar omdat we de telefoon altijd bij ons hebben worden hier de meeste aantallen foto’s mee gemaakt. Immers, gemak dient de mens. Maar wat kun je allemaal met die foto’s en in welk formaat kun je die foto’s afdrukken?

Foto’s van de telefoon afdrukken

Op de smartphone staan echt de leukste foto’s. Maar doe je dan ook iets met deze foto’s? We plaatsen de gemaakte foto netjes in de cloud maar vergeten er eigenlijk iets mee te doen. Iedereen vindt het toch leuk om foto’s van vroeger te zien, de verhalen komen weer boven water en de emotie wordt opnieuw beleefd. Om de foto’s van je telefoon tastbaar te maken, wil je eigenlijk de foto’s van de smartphone afdrukken.

Je hebt dat mooie moment vastgelegd, je hebt immers die foto gemaakt. Doe in ieder geval iets met je foto. Op alle vestigingen in Den Haag en Pijnacker Nootdorp staan foto kiosken met de nieuwste technieken waar je op een makkelijk manier je foto gemaakt met een telefoon kan laten printen.

Wanneer je niet in de gelegenheid bent om langs te komen dan kan je de gemaakte foto online afdrukken.

foto van smartphone afdrukken

Foto op canvas afdrukken

Collages, vergrotingen, digitale fotoboeken, uitnodigingen, etc, etc. Er zijn talloze mogelijkheden om van je gemaakte foto iets moois te maken. De trend is steeds meer dat we de foto groot thuis aan de muur willen ophangen. Brengt dit je op een idee, dit kan makkelijk tot en met het formaat 40x50 of zelfs nog groter. Maar ook het laten maken van bijvoorbeeld een foto op canvas is geen probleem. De kwaliteit van de telefoon of camera is tegenwoordig hoog genoeg om een foto in groot formaat af te laten of je kiest voor de verschillende soorten wanddecoratie die we je kunnen leveren.

Doe echt iets met je gemaakte foto en ga er gelijk mee aan de slag.