NEBO blog digitaal fotoalbum maken

Het maken en bestellen van een digitaal fotoboek

We fotograferen in aantallen veel meer dan vroeger. Het maken van een foto is emotie, gaan we hier wel goed mee om? Steeds meer mensen komen tot de conclusie dat we iets met de gemaakte foto’s moeten gaan doen. Laten we eerlijk zijn, hoe leuk is het niet om de foto’s van vroeger weer terug te bekijken.
NEBO is al sinds 1923 de fotospecialist van de omgeving Den Haag en Pijnacker-Nootdorp en helpt je graag met het maken van een digitaal fotoboek.

Foto’s smartphone afdrukken

Een van de redenen dat er steeds meer foto’s worden genomen, is natuurlijk de intrede van de mobiele telefoon. Anno 2020 is het leven zonder smartphone niet meer in te beelden. Of het nu een selfie, gezellige groepsfoto vlug gemaakt in een kantine, kleedkamer of tijdens een personeelsfoto of juist een hele serie vakantiefoto’s: de smartphone staat vol met foto’s welke je wilt bewaren. Toch wil je ook regelmatig je smartphone opschonen, waardoor het verstandig is om je mooiste foto’s van je mobiele telefoon af te drukken. Wist je dat je de foto’s gemaakt met een smartphone draadloos en echt heel eenvoudig op alle vestigingen van NEBO in Den Haag en Pijnacker Nootdorp kan laten afdrukken? Dit gaat heel makkelijk en het resultaat is echt geweldig en kan zelfs tot formaat 20x30 ( A4 ). De afdrukken liggen binnen een paar minuten voor je klaar. En kom je er toch niet helemaal uit dat staan wij altijd voor je klaar om even een handje te helpen.

Digitaal fotoalbum Kodak

Je kan er ook voor kiezen de gemaakte foto’s op te bergen in een digitaal gedrukt fotoboek van Kodak. We hebben ze van klein tot groot en met onze vernieuwde software zijn de albums makkelijk in alle vestigingen via de kiosk of online te bestellen.

De software om een digitaal fotoboek te maken is heel gebruiksvriendelijk. Naast het kiezen van de juiste foto kan je met de software je digitale fotoboek helemaal naar eigen smaak indelen. Je foto’s omzetten van kleur naar zwart wit, een tekst plaatsen of een collage als opmaak. Het is allemaal op een eenvoudige manier naar eigen voorkeur op te maken.

Je kan kiezen uit een harde of zachte kaft of het digitale fotoboek liggend of staand op te maken en voor wie helemaal de blits wil gaan maken zijn de vierkante Instagram digitale fotoboeken op dit moment  het meest in trek. En wanneer je toch bij een van onze vestigingen komt: naast het maken van digitale fotoalbum Kodak, kun je bij onze vestigingen ook terecht voor het maken van een Instagram profielfoto of LinkedIn profielfoto.

vakantiefoto's album maken

Fotoboek maken vakantiefoto’s

De mogelijkheid bestaat ook om de pagina’s van het fotoboek op mat of glanzend papier af te laten drukken. De keuze van de oppervlakte van de bladen is een kwestie van smaak maar in de praktijk wordt voor de foto’s van bijvoorbeeld de vakantie of het gezin vaak de  uitvoering in mat gekozen. Wil je een digitaal fotoboek die er wat luxer uit ziet dan je kies voor een glanzende oppervlakte, denk bijvoorbeeld aan bruidsfoto’s. De glanzend pagina’s zijn voorzien van een speciale coating die vingerafdrukken voorkomt.

De rug van het fotoboek is zo gemaakt dat wanneer je fotoboek openklapt de foto op beide pagina’s van het fotoboek volledig strak wordt weergegeven. Wanneer je de foto graag over twee pagina in het fotoboek wilt verdelen geeft dit natuurlijk wel een heel speciaal effect.
Wil je een fotoboek maken met de uitstraling van een luxe tijdschrift? Kies dan voor een fotoboek met een zachte kaft.

Kodak colorboek compact

Color pocket fotoboekje

Naast de standaard fotoboeken en fotoboeken op fotopapier heb je ook keuze uit een aantal kleinere fotoboeken. Zo maak je snel en eenvoudig en voor een superlage prijs een Color pocket Album fotoboekje die je gemakkelijk overal in je tas mee naar toe kan nemen. Eventjes ergens op bezoek snel je foto’s laten zien. Dit kan allemaal met het Color Album digitaal fotoboek in pocketformaat.

De tip die we je willen meegeven is om een keer een Kodak Color pocket digitaal fotoboek te maken. Een klein fotoboekje voor een superlage prijs op briefkaart formaat waar in totaal 50 foto’s in passen. Dit fotoboek kan je op een hele eenvoudige manier vullen met 50 foto’s Wanneer je kiest voor een fotoboek wat makkelijk zo in je tas is mee te nemen is werkelijk een aanrader. Wanneer iemand een foto uit het fotoboek heel leuk vindt dan is de foto op een makkelijke manier uit het fotoboek te halen.  

De digitale fotoboeken kan je op twee manieren bestellen. Je kan in één van onze vestigingen in Den Haag of Pijnacker Nootdorp langskomen en dan helpen we je graag met het samenstellen van een digitaal fotoboek of je bestelt het fotoboek via onze website en je kiest er voor om het digitale fotoboek in één van onze vestigingen op te halen of thuis te laten bezorgen.  

Doe iets met je foto’s!

Veel plezier bij het maken van je digitale fotoboek.