Wegwerpcamera op je bruiloft

Wegwerp camera op je bruiloft

Hoe leuk is het niet om tijdens je bruiloft op de aanwezige tafels eenmalige camera’s neer te leggen die gebruikt mogen worden door familie en vrienden om leuke foto’s van de feestavond te maken. Alle wegwerpcamera’s worden na het feest verzamelt en je brengt ze naar een vestiging van NEBO in Den Haag of Nootdorp om de camera’s te laten ontwikkelen en afdrukken. Je hebt gegarandeerd voor later een verzameling leuke tastbare foto’s van je bruiloft.

Verschillende soorten wegwerp camera’s

Voor bruiloften en partijen hebben we de wegwerp camera love uitvoering. Dit model is voorzien van de tekst “love”. Zeer toepasselijk en verrassend om tijdens een bruiloft of vrijgezellenavond te gebruiken.

wegwerp camera bruiloft thema love

Eenmalige camera of wegwerpcamera kopen?

Bijna alle wegwerpcamera’s zijn voorzien van een ingebouwde flitser zodat je ook binnen foto’s kan maken.

Ben je van plan om te gaan snorkelen of duiken tijdens je vakantie en wil je zonder een al te grote investering onderwaterfoto’s maken dan kan je met de Agfa Le Box ocean tot maar liefst drie meter onderwater de mooiste foto’s maken. Deze wegwerpcamera kan je verder ook gewoon voor foto’s bovenwater gebruiken.

Wegwerpcamera met zwart wit foto’s

Nieuw is de eenmalige camera waar je ook zwart wit foto’s mee kan maken. Een leuke idee om tijdens je vrijgezellenavond te gebruiken.

Wanneer je alle foto’s geknipt hebt dan kan je bij ons ook terecht voor het ontwikkelen en afdrukken van je volgeschoten wegwerpcamera. De mogelijkheid bestaat ook de gemaakte foto’s gedigitaliseerd terug te krijgen. De ingenomen eenmalige camera’s worden netjes door ons verzamelt en opgestuurd naar de leverancier voor hergebruik.