Videobanden overzetten naar DVD of USB

Videobanden overzetten naar DVD of USB

Het is echt ongelofelijk hoeveel videobanden er nog op zolder of in de kast liggen vol met emotie van vroeger. Hoeveel uren aan herinneringen heb je niet thuis liggen waar je op dit moment niets mee doet. Het digitaliseren is iets waar we gelukkig anno 2020 gebruik van maken. Je kan nu oude videobanden overzetten naar DVD of USB.

Met emotie van vroeger moet je echt zuinig omgaan. We willen dolgraag iets met de videobanden doen maar we hebben vaak even een zetje nodig om de alles in orde te maken. Juist in deze tijd, waarin we weer even beseffen wat we hebben. Hoe leuk is het niet om de oude herinneringen van vroeger weer opnieuw her te beleven. Bewegende beelden met geluid. De oude verhalen van vroeger komen weer bovenwater. Maar denk ook aan de nieuwe generatie die het prachtig vindt om naar deze beelden te kijken. Wanneer we hier niets mee doen is de kans heel groot dat over een paar jaar deze herinneringen totaal zijn verdwenen.

Digitaliseren | Videobanden overzetten naar DVD

Oude beelden welke je niet meer kunt afspelen doordat je nalatend bent, zover laat je het toch niet komen? De kwaliteit van de videoband wordt er namelijk niet beter op. Wacht niet langer en verzamel al je videobanden die je hebt liggen en laat ze door ons overzetten op een DVD, harddisk of USB stick.

Wij gaan zorgvuldig met uw videobanden om en de totale productie vindt in eigen beheer plaats. Waar nodig en mogelijk proberen wij door middel van speciale software de kwaliteit van het overzetten zelfs te verbeteren.

Oude films en dia’s omzetten op USB

Wat voor videobanden geldt is natuurlijk ook van toepassing op smalfilms en dia’s. Hoeveel minuten aan smalfilm en aantallen in dia’s zijn er de afgelopen jaar niet vastgelegd. Hoe makkelijk is het niet om deze beelden over te laten zetten op een usb stick. Op de huidige televisies kan je tegenwoordig heel makkelijk een usb stick aansluiten. Zie je het al voor je? De gezellige avonden die vroeger plaatsvonden waar iedereen van het gezin zat te genieten van de gemaakte beelden komen nu in een modern jasje weer terug. Haal de zakdoekjes maar alvast tevoorschijn Je wil niet weten hoeveel mensen we al gelukkig hebben gemaakt.

Oude film overzetten naar DVD

Wacht niet langer en sprokkel alles wat je aan videobanden, dia of smalfilms bij elkaar. Kom naar één van onze vestigingen in Den Haag of Pijnacker-Nootdorp. Samen gaan we uitrekenen wat het gaat kosten en dat valt in de praktijk echt heel erg mee.

Is het teveel om allemaal mee te nemen naar één van onze vestigingen en ben je woonachtig in de regio Den Haag of Pijnacker-Nootdorp dan halen wij de videobanden of smalfilms kosteloos bij je op.