Binnen drie dagen je rijbewijs verlengd

Digitaal je rijbewijs verlengd

Een RDW digitale pasfoto laten maken voor je rijbewijs? Je kan bij ons terecht voor het laten maken van een pasfoto voor het online verlengen van je rijbewijs. Je hoeft voor de aanvraag dus niet meer naar het stadhuis toe. Dit is toch fantastisch? De digitale pasfoto die wij van je maken sturen wij gelijk digitaal door naar het RDW. Binnen een kwartier ontvang je een link om de aanvraag op een eenvoudige manier thuis af te ronden.

Pasfoto voor rijbewijs maken

Het is op dit moment echt heel erg druk bij de gemeente. De wachttijden lopen bij de gemeente aardig op. Om die reden is het online rijbewijs verlengen een geweldig alternatief waarmee wij je snel een eenvoudig kunnen helpen. Binnen drie dagen kan je zonder afspraak je rijbewijs weer ophalen bij de gemeente. Vergeet niet je rijbewijs mee te nemen wanneer je bij ons een pasfoto voor je rijbewijs laat maken.

Rijbewijs verlengen

Om bij het RDW je rijbewijs digitaal te verlengen, voer je een paar eenvoudige stappen uit:

1)     Je laat bij ons op een van onze vestigingen de RDW goedgekeurde officiële pasfoto maken;

2)     Wij sturen je pasfoto en handtekening digitaal door naar het RDW. Je krijgt binnen een paar minuten een email van het RDW;

3)     Een ID-check mbv de DigiD-app;

4)     Online rijbewijs verlengen bevestigen;

5)     Afrekenen middels iDeal;

6)     Binnen 2 werkdagen ontvang je per email bericht dat je nieuwe rijbewijs klaar ligt bij de gemeente.

Pasfoto zonder afspraak Den Haag

Je bent bij ons op ieder moment van de dag welkom. Een pasfoto zonder afspraak maken is geen enkel probleem. Heb je nog vragen neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 070-3040777, appen kan ook of je stuurt een mail naar pasfoto@neboweb.nl.