De Panasonic TZ100 gaat de wereld van fotograferen veranderen. Met de 1-inch sensor heeft u de kwaliteit van een professionele reflexcamera. Wat dacht u van de mogelijkheiden om achteraf te kunnen scherpstellen en in 4K videobeelden te kunnen maken.

Met de Panasonic DMC-TZ100 heeft u dé perfecte camera voor uw reizen en alledaags, veelzijdig gebruik. Deze compactcamera is namelijk voorzien van een zeer compacte, degelijke behuizing die gemakkelijk mee gaat in uw jaszak of compacte tas.

Met de post-focus functie van de Panasonic DMC-TZ100 heeft u nooit meer foto's met een verkeerd focuspunt. Met deze functie kunt u namelijk nádat de opname is gemaakt het focuspunt bepalen.

Dankzij de 4K technologie die is toegepast in de Panasonic DMC-TZ100 is het mogelijk om gebruik te maken van de 4K Photo functie. Met deze functie maakt de camera een korte video met 30 beelden per seconde waarbij u na de opname het beste shot kunt selecteren en opslaan. Hierdoor mist u nooit dat ene perfecte moment. Naast 4K foto is het ook mogelijk om 4K video-opnamen te maken. Hierbij legt de camera video's vast met veel details in een resolutie van 3840x2160 pixels en 25 beelden per seconde. 

De Panasonic DMC-TZ100 is voorzien van zowel een LCD beeldscherm als een elektronische zoeker. Het beeldscherm heeft een grootte van 7,5 cm (3.0 inch) en is direct aan te sturen dankzij de touch-functionaliteit. Hiermee kunt u eenvoudig en snel opnamen maken, instellingen aanpassen of uw opnamen beoordelen. Wanneer u fotografeert met fel zonlicht is het echter soms lastig om te fotograferen via het beeldscherm. In dergelijke gevallen kunt u gebruik maken van de elektronische zoeker. Deze heeft 1.166k beeldpunten voor een heldere weergave en schakelt automatisch in wanneer u met uw oog naar de zoeker beweegt.