Vooruitblik nieuwe fotocamera’s | Nikon Coolpix P950

2020 is nog maar net begonnen, maar in de fotowereld kijkt men al reikhalzend uit naar een nieuwe fotocamera. De Nikon Coolpix P950.
NEBO dé fotospecialist heeft deze nieuwe Nikon fotocamera al voor je getest en wij delen graag onze ervaringen met je.

NEBO Nikon Coolpix P950 review

Opvolger Nikon P900

Ben je op zoek naar een fotocamera die echt op hele grote afstand het onderwerp naar je toe haalt?  Met de nieuwe Nikon Coolpix P950 gaat dit zeker lukken. Zijn voorganger de Nikon coolpix P900 heeft de afgelopen tijd bewezen een succesnummer te zijn.

Nikon Coolpix P950 fotocamera

De Nikon Coolpix P950 fotocamera heeft een zoombereik van maar liefst 24-2000mm. Deze mooi gebouwde Nikon compact camera is voorzien van een zeer lichtgevoelige 16.8 megapixel beeldsensor. De Nikon P950 is voorzien van een stevige grip waardoor de camera echt lekker in je hand ligt en je hierdoor altijd standby staat om snel een foto te maken. Ideaal voor het fotograferen van dieren in de natuur.

Nikon P950 ideale vlog camera

Vloggers zullen enorm blij worden van de coolpix P950. Het zeer scherp ogende kantelbare LCD display zit aan de achterkant van de camera. Voor fotografen die laag bij de grond of boven een mensenmenigte uit willen fotograferen is dit werkelijk een genot om mee te werken.

Nikon Coolpix P950 fotocamera kantelbaar lcd scherm

Met de Nikon Coolpix P950 fotocamera haal je echt de onderwerpen op een zeer grote afstand dichterbij. Zoom bijvoorbeeld maar in op de maan met de krachtige 83 keer optische zoom en maak de mooiste foto. Daarnaast is de P950 ook prima te gebruiken voor de fotograferen die graag tijdens de safari trip de mooiste wildlife foto’s willen maken.

Zeer handig om te gebruiken is de Dynamic Fine Zoom, wanneer het onderwerp nog te ver weg staat. Deze digitale zoomfunctie verdubbelt het effectieve bereik tot maar liefst 166 keer zoom!

Draadloos foto’s delen

Met Nikon Snapbridge kan je heel makkelijk de gemaakte foto’s of videobeelden delen. Koppel de Nikon Coolpix P950 met je smartphone of tablet via de ingebouwde wifi en deel je gemaakte foto's of videobeelden waar je ook bent. Je bedient de Nikon P950 op afstand via je smartphone of tablet en je bent niet afhankelijk van de plaatselijke WiFi.

Met de GPS functie houd je precies bij waar je foto's gemaakt zij. Je weet dan precies waar en wanneer je foto’s gemaakt hebt. Doe meer met je foto’s en deel je foto via Google Maps, Google+ en andere social media.

Kortom, onze ervaring is dat de Nikon P950 werkelijk een dijk van een camera is voor fotografen die graag op grote afstanden willen fotograferen in een hoge kwaliteit. De camera komt goed over, voelt lekker aan en is degelijk gebouwd waardoor deze ook zeer goed zal worden ontvangen door vloggers.