Direkt klaar fotografie is werkelijk hot op dit moment en neemt steeds grotere vormen aan. Binnenkort introduceert Polaroid de nieuwe instant Polaroid Pop camera. Maar ook Kodak gaat zich met deze markt bemoeien en introduceert twee nieuwe camera's, de Kodak Minishot en de Printomatic. Nu gaat Kodak zelfs nog iets verder, zij introduceren de Kodak Printer mini 2. Een mobiele printer die je Instant foto's draadloos kan afdrukken.

Polaroid Pop instant camera 
Deze instant camera is voorzien van een 3,9 inch touchscreen LCD scherm, heel handig om de juiste compositie te bepalen en te controleren of de foto goed genoeg is om af te drukken. Zo niet, dan maak je gelijk weer een nieuwe foto. Je kan de camera ook voorzien van een micro SD geheugenkaart. De foto's die je hebt gemaakt kan je dan makkelijk opslaan. De camera is ook voorzien van beeldstabilisatie. Een bewogen is bijna niet meer aan de orde. De camera is in zes verschillende kleuren leverbaar.

Kodak printomatic instant camera
Deze 10 megapixel instant camera drukt je foto's af op speciaal zink papier. Zink papier staat voor een hoge kwaliteit. De foto is voorzien van een sticker achterkant. Je kan de foto dus overal opplakken waar je maar wilt. De Kodak printomatic instant camera is in diverse trendy kleuren leverbaar. 

Kodak Mini shot instant camera
Deze 10 megapixel instant camera is voorzien van 10 megapixel en een 1,7 inch LCD scherm om makkelijk de compositie van je foto te bepalen. Voordat je de foto gaat afdrukken kan je deze ook bewerken, je doet dit heel eenvoudig met de gratis App die te installeren is op Android of iOs toestellen. Ook de opgeslagen foto's op je telefoon kan je dan via de Kodak Mini Shot instant camera afdrukken.

Kodak Photo printer mini 2
Deze mobiele printer kan je door middel van één knop koppelen aan je smartphone of tablet. De foto's gemaakt met je telefoon kan je bewerken en dan op een zeer makkelijk manier afdrukken met de Kodak Photo printer mini 2.