Foto's van je smartphone afdrukken NEBO

Foto’s van smartphone afdrukken

We maken heel veel foto’s met onze telefoon. Wanneer je er doorheen bladert, zie je de leukste foto’s voorbij komen. Maar doordat we zoveel momenten snel willen vastleggen, raakt het geheugen van onze smartphone al gauw vol. Bij NEBO kun je snel en draadloos de foto’s vanaf je smartphone afdrukken. Ook kun je er natuurlijk bijzondere fotogeschenken van maken. Lees hier wat je allemaal kunt doen met het afdrukken van de foto’s op je iPhone.

Foto van smartphone draadloos afdrukken

De kracht van het fotograferen met een telefoon is dat je leuke spontane foto’s maakt. De telefoon is gemaakt om de spontane momenten vast te leggen en de fotocamera gebruik je meer voor het serieuze werk. Maar zoals genoemd raakt het geheugen van je mobiel al snel vol of wanneer je ze koppelt aan je onedrive of cloud, is onze ervaring dat dit ook al gauw vol raakt of dat je ze niet of nauwelijks terug kunt vinden. Toch vergeten we vaak om even de (kleine) moeite te nemen om de foto van de smartphone af te drukken.

Foto’s afdrukken

Zelf vind je het toch ook prachtig naar de afgedrukte foto’s van vroeger te kijken? De foto’s gemaakt met je telefoon zijn tegenwoordig van hoge kwaliteit en kan je prima gebruiken om af te drukken. De verhalen inclusief de emotie blijft bewaart wanneer je foto’s afdrukt. Ons advies is dan ook om je leukste foto’s die op je telefoon staan af te drukken. Doe je het niet dan heb je er later echt spijt van. De foto’s die in de cloud of op de harddisk staan heb je wel maar je bekijkt ze niet.

Je ziet de leukste dingen met foto’s gedaan worden. Denk aan een collagewand, foto’s op je koffiemok, magneetjes voor op de koelkast, een waslijn met foto’s ophangen of natuurlijk een mooie fotolijst. Met een beetje creativiteit is er echt heel veel mogelijk.

Hoe leuk is niet om aan vrienden of familie een foto cadeau te geven. Geef maar een foto cadeau en let op de reactie. Op zeker dat iemand er vrolijk van wordt.

Foto's iphone afdrukken NEBO

Foto’s van iPhone afdrukken

Hoe kan ik dan mijn foto’s die op de telefoon staan afdrukken? Op alle vestigingen in Den Haag en Pijnacker-Nootdorp staan meerdere fotokiosken. Met de fotokiosk is het mogelijk om foto’s af te drukken. De foto’s die op je telefoon staan kan je draadloos overbrengen naar de kiosk en daarna kan je heel makkelijk de foto’s selecteren die je afgedrukt wil hebben. Ook een vergroting, digitaal fotoboek of een collage behoort tot de mogelijkheden en het bewerken van een foto is ook nog mogelijk. We kijken altijd met een schuin oog mee en helpen je altijd wanneer dit nodig is. De geselecteerde foto’s liggen binnen paar minuten al weer voor je klaar.

De boodschap is duidelijk, doe iets met je foto’s die op je smartphone staan. Jaren later ben je trots dat je de nu de foto’s die op je telefoon staan hebt afgedrukt. NEBO is al sinds 1923 de fotospecialist en onze vakmensen helpen je graag met het afdrukken van je foto’s.