Foto's afdrukken van mobiele telefoon Den Haag

Foto’s van de mobiele telefoon afdrukken

We maken ontzettend veel foto’s met onze smartphone. De aantallen die op je telefoon staan lopen vaak op enorm op. Het gaat soms wel om duizenden foto’s, de één nog leuker dan de ander. Maar de belangrijkste vraag die we je graag willen stellen is of je ook iets met deze foto’s doet?

Foto’s van je smartphone afdrukken

Wist je dat het bij NEBO mogelijk is om je foto’s die gemaakt zijn met je smartphone af te drukken?  De telefoon heb je toch altijd bij je. Hoe makkelijk is het dan niet om tijdens het doen van je boodschappen even bij één van onze vestigingen in Den Haag of Pijnacker naar binnen te lopen om een foto af te drukken? Geef bijvoorbeeld je opa en oma een foto cadeau. Het gaat om de emotie en niet om de waarde. Een ingelijste foto cadeau krijgen is het mooiste cadeau wat je aan iemand kan geven. Let maar eens op de reactie van iemand die een ingelijste foto cadeau krijgt.

Foto printen vanaf je mobiel

Op alle vestigingen staan orderkiosken speciaal ontwikkelt voor het afdrukken van foto’s die gemaakt zijn met een smartphone. De overdracht gaat draadloos, je vertelt de kiosk welke telefoon je hebt en dan gaat het feest beginnen. Je selecteert op je telefoon de foto’s die je af wilt drukken en binnen enkele seconden staan de foto’s op het beeldscherm klaar van de kiosk. Smartphonefoto’s afdrukken was nog nooit zo eenvoudig!

Je staat er versteld van wat je allemaal met je gemaakte foto’s kunt doen. Je kan er natuurlijk voor kiezen om de foto basic af te drukken. De meeste foto’s worden afgedrukt op briefkaartformaat 10x15. Een  groter formaat foto afdrukken is ook geen probleem. De printer die je smartphone foto’s afdrukt kan tot het formaat A4 (20x30cm) gelijk voor je afdrukken. Wanneer je er toch bent, zoek dan direct een passende fotolijst uit en klaar is kees.  De kwaliteit is echt geweldig. Iedereen vindt het toch leuk om een foto neer te zetten of cadeau te krijgen.

Foto cadeau voor opa en oma

Fotokiosk Den Haag

Wanneer de foto’s overgebracht zijn naar de kiosk kan je op het beeldscherm aangeven wat je met de foto’s zou willen doen. Je kan de foto bewerken of in zwart wit afdrukken of een deel van de foto uitvergroten. Ben je in voor een collage van al je vrienden dan selecteer je de hoeveelheid foto’s die je wilt verwerken en de fotokiosk maakt er binnen een paar seconden een mooie fotocollage van. In al onze vestigingen vind je een fotokiosk. Ook het maken van een digitaal fotoboek gaat kinderlijk eenvoudig. En hoe zou je het vinden dat je van je eigen foto een persoonlijk uitnodigingskaart zou kunnen maken? Er zijn echt zoveel mogelijkheden, je moet dit gewoon ervaren door bij ons langs te komen. We laten je graag alle mogelijkheden zien. Zonder enige verplichting drukken we wanneer je langskomt een foto die gemaakt is met je mobiel gratis voor je af. We overtuigen je dan van de hoge kwaliteit en hoe makkelijk het is om een foto af te drukken.

Jij vindt het toch ook leuk om naar de afgedrukte foto’s van vroeger te kijken? De emotie en de verhalen komen dan vanzelf weer boven water. Zeker in deze tijden, waarbij we goed op elkaar moeten passen. Wanneer je een foto afdrukt gaat de emotie nooit verloren. Doe je niets met je foto’s die op je smartphone staan dan is de kans heel groot dat over een aantal jaren je echt teleurgesteld bent omdat je niets met je foto’s hebt gedaan. De boodschap die we je graag meegeven is dat je iets met je foto’s moet doen die op je smartphone staan.