De nieuwe schitterende Canon EOS 250D met 18-55 zoomlens is een compacte spiegelreflexcamera. Deze Canon eos 250 spiegelreflexcamera is zeer goed te gebruiken om fraaie foto's of videobeelden te maken. De Canon EOS 250  is over een paar weken leverbaar (bekijk hier de voorraad). De Canon EOS 250D zorgt voor prima stilstaande beelden met een hoge kwaliteit, dankzij 24,1 Megapixel CMOS APS-C sensor. Daarnaast biedt het ook UHD 4K-video-opnamen mogelijkheden. Met een hoog ISO-bereik van 100-25600 kan je bij verschillende en zeker donkere lichtomstandigheden prima fotograferen. Ook heb je de mogelijkheid om 4K time-lapse-films te maken. Zo legt je de herinneringen in de loop van de tijd op een creatieve en leuke manier vast.

Voor snelle en betrouwbare scherpstelling kan je vertrouwen op de Dual Pixel CMOS AF. Dat nauwkeurige en soepele scherpstellingsprestaties biedt bij het opnemen van video's of het fotograferen in Live View. De volgende video illustreert de werking (en voordelen) van Canon Dual Pixel Autofocus.

 

 

Bij het fotograferen van foto's met de optische zoeker wordt een fasedetectiesysteem met 9 punten gebruikt voor snel en nauwkeurig scherpstellen in verschillende opnamescenario's. Binnen het compacte body-ontwerp is een groot 3-inch LCD-touchscreen van 1.04m-punt voorzien voor intuïtieve instellingen, controle en live weergavebewaking, en het maakt gebruik van een variangle ontwerp om gemakkelijker te kunnen bekijken vanuit hoge en lage werkhoeken. Bovendien kan je met WiFi snel en gemakkelijk verbinding maken tussen de camera en je smartphone of tablet. Dit gebruik je dan voor het draadloos kunnen delen van je beelden. Ook Bluetooth is beschikbaar voor het delen van afbeeldingen en externe camerabediening vanaf een mobiel apparaat.