Maak kennis met de nieuwe EOS 80D – een krachtige, volledig uitgeruste DSLR die je alles biedt wat je nodig hebt – direct onder je vingertoppen – om je talenten op het gebied van fotografie en video verder te ontwikkelen. Deze camera is snel en gemakkelijk aan te passen aan je wensen en maakt opnamen met een uitzonderlijk hoge snelheid. De door Canon ontworpen en geproduceerde 24,2 Megapixel CMOS-sensor in de EOS 80D beschikt over de meest recente sensortechnologie om zowel Dual Pixel CMOS AF als Full HD met 60p te ondersteunen.

 

Canon’s nieuwe EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM is afgestemd op de veelzijdige toepassingsmogelijkheden van de EOS 80D en biedt krachtige AF-prestaties bij video’s en foto’s. De lens heeft een brandpuntsbereik om zowel groothoek- als close-up opnamen te maken. De EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM is de eerste Canon-lens met Nano USM-scherpsteltechnologie voor vloeiend, geruisloos AF bij video’s en indrukwekkende AF-snelheden bij foto’s.

 

De nieuwe Power Zoom Adapter PZ-E1 is een compacte en lichtgewicht accessoire voor de EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM en biedt naast vloeiende vingertipzoomregeling bij het vastleggen van video’s – ideaal voor documentaires met een professionele uitstraling – ook de mogelijkheid van bediening via Wi-Fi

 

Maak ook kennis met de PowerShot G7X Mark II, een topmodel compactcamera met ongekende bedieningsmogelijkheden en bij elke opname een onvoorstelbaar hoge beeldkwaliteit. De PowerShot G7 X Mark II is gebaseerd op de veelgeprezen PowerShot
G7X en is de eerste camera met Canon’s nieuwe DIGIC 7-processor. De camera heeft een 1.0-type 20,1 Megapixel CMOS-sensor en een 4.2x optische zoomlens. Daarmee is dit model perfect voor het vastleggen van zowel foto’s als video’s die het waard zijn om zonder filters of uitgebreide beeldbewerking te delen, te printen en te tonen.

 

Verder introduceert Canon de PowerShot SX720 HS, de dunste en krachtigste Canon-superzoom camera tot nu toe. Deze nieuwe aanwinst in de PowerShot SX-reisserie combineert een 20,3 Megapixel CMOS-sensor met de DIGIC 6 processor om Canon’s HS System te ondersteunen en zorgt voor schitterende foto’s en Full HD-video’s – zelfs onder moeilijke belichtingscondities.