Sony lanceert vandaag een spectacularie "cashback" aktie. Wanneer je de Sony RX10 III voor 31 juli bij ons koopt ontvang je via Sony maar liest € 100,- retour op je bankrekening. Wist je trouwens dat deze in de maand februari door de Consumentenbond heel goed getest is?

Nog even de sterke punten van de Sony RX10 III op een rij.

Ervaar met deze Sony RX10 mark III fotocamera de snelheid in combinatie met een groot bereik, dat is de schitterende Sony Cybershot DSC-RX10 mark III

Deze digitale fotocamera  van Sony is speciaal gemaakt voor multimedia fotografen die werken in een breed scala aan situaties.

Met een groot 20,1 Megapixel 1 inch Exmor RS CMOS sensor, die zowel back-illuminated als stacked technologies gebruikt, kan voor een zeer hoge beeldkwaliteit zorgen. Met opmerkelijke helderheid, weinig ruis en een ISO gevoeligheid tot 12800.

Het sensor ontwerp is ook geintegreerd met een toegewijde DRAM chip die voor hogere uitleessnelheden zorgt die, in combinatie met de BIONZ X beeldprocessor, in staat is om beelden te schieten met een snelheid to 14fps. Dit helpt ook om ongewenste vervorming door de sluiter te verminderen en maakt het mogelijk om UHD 4K 30fps video op te nemen en slow motion Full HD 1080p op 960fps.

Kom gauw langs in één van onze vestigingen. Wij leggen de camera graag aan u uit.