Panasonic introduceert maar liefst drie nieuwe Lumix Panasonic fotocamera's.

Panasonic Lumix GH5 systeemcamera. ontdek de grenzen van de foto- en videografie met het nieuwe vlaggenschip van Panasonic. Met name op gebied van 4K video gaat deze Panasonic GH5 systeemcamera verbluffende resultaten opleveren.

De GH5 zal kunnen filmen in 4K resolutie aan 60 frames per seconde, en krijgt een ‘6K Photo’ opnamemodus waarbij hij beelden van 18 megapixel aan 30 fps maakt. In gewone fotomodus haalt hij 60 beelden per seconde met een resolutie van 8 megapixel.

De Panasonc GX800 wordt één van de kleinste systeemcamera binnen het assortiment Panasonic systeemcamer''s, de vraag vanuit de consument is een steeds kleinere systeemcamera de op een makkelijke manier te bedienen is maar wel een hoge kwaliteit levert. Ook met de Panasonic Lumix G800 systeemcamera kan ik in 4K video worden opgenomen en levert deze camera ook unieke selfie functies. Maak met de nieuwe Lumix DC GX800 van Panasonic de leukste Selfies met verschillende nieuwe functies! Zo kan je met de instelling "selfie panorama" de fraaiste opnames maken en gelijk delen met je vriendenm 

De Panasnic FZ82 behoort tot de categorie brugcamera's, deze camera is in het bezit van maar liefst 60x optische zoom en hier kan je werkelijk op zeer grote afstanden onderwerpen naar je toehalen. Deze Panasonic FZ82 kan ik ook in 4K videobeelden maken en heeft ook de eigenschap 4K foto in zich waar je onzettend mooie en fraaie foto kan maken die maar bij weinig andere modellen mogelijk zijn.