Online Fotolijst Kopen - Blog NEBO

Fotolijst online kopen

Januari is natuurlijk bij uitstek de maand van de goede voornemens. We gaan meer bewegen, gezonder eten, nu toch echt bewuster genieten, je kent het wel. Ook zijn we ons bewust van de uitgestelde klusjes, wat te denken van het laten ontwikkelen van vakantiefoto’s? Begin dit jaar goed en pak die klusjes op. En beloon jezelf dan direct met een aantal mooie fotolijsten. Je hebt ongetwijfeld van het afgelopen jaar minstens twee of drie foto’s met prachtige herinneringen die het verdienen om opgehangen te worden in een fotolijst.

Fotolijsten in alle maten

Fotolijsten zijn er in alle maten, materialen en kleuren. Voor elk interieur is er een geschikte fotolijst. Wil je een fotolijst kopen voor op een bijzettafel, een fotolijst op je bureau of juist een prachtige fotolijst ophangen boven de bank? Geen probleem, in alle kleuren en maten is dit leverbaar. Je kunt ook je mooiste foto’s laten vergroten en inlijsten of je foto op canvas laten afdrukken.

Fotolijsten zijn verkrijgbaar in alle maten, vaak zien we fotolijst van 10 x 15, fotolijst 13 x 18 en fotolijst 20 x 30 als meest gewilde fotolijsten, maar we kunnen ze ook helemaal voor je op maat maken. Een fotolijst op maat kan in meer dan 100 verschillende uitvoeringen, kleuren en afmetingen. Onze lijstenmaker maakt werkelijk de meest prachtige fotolijsten die recht doen aan je bijzondere foto’s. Neem contact met ons op voor fotolijst op maat of bezoek een van onze vestigingen, dan nemen we je wensen door.  

Welke fotolijst kopen

Behalve dat fotolijsten in verschillende maten leverbaar zijn, zijn ze er ook in verschillende materialen. Denk aan zilveren fotolijsten, houten fotolijsten en kunststof fotolijsten. Maar daarnaast heb je ook nog varianten fotolijsten voor wat betreft het doeleinde. Misschien heb je wel een fraaie collage die je wilt ophangen. In een eerder blog hebben we al uitgelegd wat voor jou de beste fotolijst om te kopen is.

Online fotolijst kopen

Natuurlijk begrijpen we ook dat je niet altijd in de gelegenheid bent om naar een van onze vestigingen in Den Haag of Pijnacker te rijden voor een fotolijst. Je kan bij ons online fotolijsten kopen, we bezorgen deze door heel Nederland. Een fotolijst online kopen kan je minstens zoveel voorpret en voldoening geven, want zeg nu zelf: het uitstellen van het ophangen van je mooiste foto’s heeft nu lang genoeg geduurd.

Fotolijst met passe-partout

Steeds populairder wordt ook de fotolijst met passe-partout kopen. We werken inmiddels alweer bijna twee jaar thuis, dus dan willen we het toch ook wel wat gezelliger maken in huis. Speciaal vastgelegde momenten wil je dan ook trots laten zien, dit kan zeker ook uitstekend met een fotolijst met passepartout.

Wat is een fotolijst met passe-partout?

Je spreekt van een fotolijst met passepartouts wanneer er een omranding (meestal karton) is, die om of over een ingelijste foto wordt gelegd. Plat gezegd is het dus een extra ruimte of band om je foto of afbeelding zit, dus tussen je foto en het lijstje zit nog een mooi kader. Dit is een passe-partout.