Heb je een Panasonic systeemcamera? Dan brengen we je graag op de hoogte van de onderstaande tips.

Weet je dat een groot aantal Panasonic fotocamera's voorzien zijn van firmware en deze ook regelmatig door Panasonic wordt aangepast. Panasonic is constant bezig nieuwe mogelijkheden te ontwikkelen mogelijkheden op je camera te verbeteren. Ons advies is met regelmaat de firmware van je camera te vernieuwen.Je mag ook langskomen en dan helpen wij je graag de nieuwe firmware op je camera te zetten.

Vloggen.
Met bijna alle camera's van Panasonic kan je vloggen. Schitterende videobeelden maken dus met je fotocamera die veel meer mogelijkheden biedt dan een videocamera. Maak tijdens je vakantie gewoon is een paar leuke filmpjes en zet deze op Facebook. Zeker weten dat je vrienden dit leuk zullen vinden.

Leica line up lenzen.
Het assortiment Panasonic lenzen is gigantisch. Wist je dat Panasonic ook Leica lenzen in het assortiment heeft? Voor wie echt de lat hoog wil gaan leggen adviseren we je is naar een Panasonic Leica te gaan kijken. Onze adviseurs in de winkels vertellen je er graag meer over.

Rack focusing.
Een aantal Panasonic Lumix camera’s bezit de Rack focusing/Focus transition functie. Zo is onder andere de Panasonic GH5 voorzien van deze techniek.

Met de focusfunctie wordt het voor filmmakers nog eenvoudiger om scherp te stellen op het juiste punt. Via het touchscreen is het namelijk mogelijk om meerdere focuspunten toe te voegen en hier tussen te switchen. Bekijk onderstaande video voor meer informatie.

Firmware
Panasonic streeft er naar om de laatste ontwikkelingen op fotogebied zo snel mogelijk door te voeren op je camera. Om je camera up to date houden is het belangrijk dat je de camera met regelmaat controleert op de laatste nieuwe firmware.