De Fujifilm Instax camera, instax square SQ6, die schitterende vierkante foto's maakt. Door de extra mogelijkhenden loeren zelfexpressie en creativiteit steeds om de hoek, waardoor de leukste instant foto's op een unieke manier vast worden gelegd. Het succes verhaal van instax blijft ook bij dit toestel ongewijzigd: instant foto’s zorgen voor instant fun. Niets leuker dan na een druk op de knop samen in spanning af te wachten tot het beeld op je foto verschijnt.

Elegant en stoer design Deze compacte instant SQ6 camera zit boordevol fantastische must-try-functiesen is misschien licht in gewicht, maar zeker niet in kracht. Door de toevoeging van extra handige features (zoals onder andere de double exposure functie) sporen de ontwerpers van de instax SQ6 camera de gebruikers aan tot zelfexpressie en creativiteit. Auto Exposure Control: De high-performance flash berekent de omringende helderheid en past automatisch de sluitertijd aan.

Daardoor stelt deze feature je in staat om perfecte momenten vast te leggen, zelfs in een donkere omgeving. Selfie mode: Deze functie maakt het makkelijker om zelfportretten te nemen dankzij een klein spiegeltje op de voorkant van de camera en de perfecte belichting- en brandpuntsafstand regeling. Double Exposure: Twee foto’s in één met een artistiek resultaat? Dan moet je de double exposure functie gebruiken, een techniek waarbij twee belichtingen worden samengevoegd in één foto. Hierbij verkrijg je arty en surrealistische beelden. Kleurfilters: Met de drie kleurfilters in oranje, groen en paars creëer je in geen tijd een originele atmosfeer.