Canon introduceert deze maand een groot aantal nieuwe compact fotocamera's. Voor de serieuze fotograaf of de kiekjemaker komt wel iets nieuws op de markt.

De Canon Powershot G9x Mark II is werkelijk een schitterende camera in het hogere segment. De G9X MK II maakt werkelijk schitterende foto's en Full HD videobeelden, mede door de nieuwe CMOS sensor. De gemaakte beelden zijn op trouwens op een makkelijke manier met je vrienden te delen. De lichtsterkte van deze camera begint bij 2,0 en dat is uniek te noemen. Ook leverbaar is de Canon Powershot G9x Mark II zilver.

De Canon ixus 185 en de Canon ixus190 fotocamera behoren tot de personen die op een makkelijk manier foto's wil maken maar dan van een hogere kwaliteit ten opzichte van de smartphone. De Canon Ixus 185 en 190 zijn echt heel compact en makkelijk mee te nemen. Ook HD videobeelden vastleggen is met deze camera geen probleem. Met de Canon ixus camera kan je op een makkelijke manier de gemaakte foto's delen met je vrienden.

De Canon powershot SX430 is gemaakte voor de gebruiker die echt op grote afstanden onderwerpen naar zich toe wil halen. Deze SX430 is in het bezit van maar liefst 45x optische zoom. Ook met deze camera kan je in HD kwaliteit videobeelden vastleggen en zijn de gemaakte beelden met je vrienden te delen.