Vlog camera's

Een vlog camera is een foto en videocamera in een vaak compact behuizing. De vlog camera's onderscheiden zich met kantelbaar scherm of een microfoon aansluiting. Wanneer je wilt gaan vloggen is het natuurlijk belangrijk dat je over een vlog camera beschikt die het beste aansluit bij de mogelijkheden die je op je wensenlijst hebt staan.</p>

Wil je een vlogcamera kopen?

Waar moet je opletten wanneer een je een vlogcamera wilt gaan kopen. In ieder geval is het belangrijk dat de vlogcamera is voorzien van een kantelbaar LCD scherm. Altijd handig wanneer je van je zelf of uit een lastige positie een vlog wilt maken.

Ook belangrijk is het formaat en het gewicht van de vlog camera. Je neemt toch vaak de tijd om een goede vlog te maken. Een grote of te zware vlogcamera draagt niet altijd bij tot een goede vlog.

Een groot aantal vlogcamera's zijn voorzien van een externe microfoon. Ben je niet helemaal tevreden over de geluidkwaliteit dan los je dit met een kleine externe microfoon vaak makkelijk op.

Er zijn echt heel veel accessiores leverbaar waar je het vloggen een stuk eenvoudiger mee maakt. Wij bevelen je voor een goede vlog de accessoires van het merk Joby aan.

Vergeet niet een extra accu bij je vlogcamera te kopen. Omdat je met vloggen nu eenmaal meer stroom verbruikt is het raadzaam om een tweede accu mee te nemen wanneer je onderweg bent.

En dan ook misschien niet onbelangrijk is genoeg geheugenkaarten mee te nemen. Een snelle SD geheugenkaart met een capaciteit van 128gb is een aanrader.