Tweedehands

Bij NEBO is het geen probleem om je fotoapparatuur in te ruilen. NEBO is altijd op zoek naar reflex, objectieven of systeemcamera’s om in te ruilen. Je kan met fotoapparatuur langskomen in één van onze vestigingen in Den Haag of Pijnacker-Nootdorp. Zorg er voor dat wat je zou willen inruilen zo compleet mogelijk wordt ingeleverd. De aangeboden fotoapparatuur wordt door ons bekeken en binnen een kwartier ontvang je van onze taxateur een serieus bod. We bieden je echt een goede prijs.

 
per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Verkoop van tweedehands of ingeruilde fotoapparatuur?

Is de aankoop van een nieuwe reflex-, systeemcamera of objectief financieel iets te hoog gegrepen dan is het kopen van een tweedehands fotocamera of objectief zeker het overwegen waard. In onze vestiging in het centrum van Den Haag aan de Korte Poten 8 vind je een ruim assortiment tweedehands spiegelreflexcamera’s, systeemcamera’s, flitsers en objectieven. De ingeruilde fotoapparatuur wordt door ons altijd gecontroleerd, schoongemaakt en waar nodig voorzien van nieuwe onderdelen. Analoog of digitale fotocamera’s, de mooiste modellen staan in de vitrines gepresenteerd.

De keuze van een goede tweedehands fotocamera of lens zeer belangrijk, onderschat dit niet. Wij willen graag dat je met plezier aan de slag gaat om de mooiste foto’s te maken. Onze adviseurs aan de Korte Poten 8 in Den Haag zijn goed opgeleid zodat ze u perfect kunnen informeren over welke tweedehands fotocamera of objectief het beste bij u past in uw specifieke vorm van fotograferen.