Fotocamera schoonmaken

Sensor fotocamera reinigen

Zit er een stofje op de sensor van je spiegelreflex- of systeemcamera of moet je camera voor de vakantie nog even nagekeken worden. Geen probleem! Laat voor de vakantie nog even snel je fotocamera nakijken? Tijdens de NEBO Check & Clean wordt je camera helemaal gratis schoongemaakt en nagekeken. Afhankelijk van de camera zal dit enige tijd in beslag nemen. De check & clean wordt uitgevoerd door professionele technici. Zij leggen je graag uit hoe ze te werk gaan, zodat je de fotocamera in de toekomst ook zelf kunt reinigen met een schoonmaakset of Sensor Reiniging Kit.

Reinigen van de sensor

Het reinigen van de sensor vraagt een apart behandeling. Wanneer je met een spiegelreflexcamera of systeemcamera foto's aan het maken bent, kan er tijdens het wisselen van je objectieven stof op de sensor van de camera komen. Dit zorgt voor kleine ronde vlekken op de foto's die vaak nog meer naar voren komen bij het fotograferen van egale vlakken zoals de lucht. Wij willen graag dat je met een schone sensor op vakantie gaat. Tijdens de Check & Clean reinigen we de sensor van je camera voor slechts 59.- We maken trouwens niet alleen je sensor schoon, maar geven je camera meteen een check-up, zodat je zeker weet dat de camera optimaal functioneert.
 
Wil je graag zelf je sensor leren reinigen? De experts van NEBO de fotospecialist leggen dit graag aan je uit. Veel artikelen zijn extra gunstig geprijsd. Om er voor te zorgen dat je camera tijdens de vakantie schoon blijft geven wij tijdens de check & clean 10% extra kassakorting op alle schoonmaakartikelen. 
 
De specialisten van NEBO staan altijd voor je klaar. De Check & Clean voor je camera is gratis. Het schoonmaken van je sensor kost slechts 59,-. Zorg wel voor een camera met een volle accu en geheugenkaart.

Sensor reinigen

Stof op de sensor komt bij veel reflex en systeemcamera's met verwisselbare objectieven voor. Je ziet het vaak als onscherpe, donkere plekjes op je foto. Wanneer je een foto maakt van een heldere lucht of in de sneeuw zijn stofjes op je sensor vaak waar te nemen. Je kan stof en vuil voorkomen door geen objectieven te wisselen en maar met zoveel met één lens te werken.