Fujifilm

Fujifilm bij NEBO

Fujifilm fotocamera's

Dat Fujifilm meer is dan alleen die fabrikant van de groene filmrolletjes bewijzen ze natuurlijk al vele jaren. Toch is het veelzeggend dat Fujifilm nog steeds bijna synoniem staat voor het "ouderwetse" of nostalgische gevoel wat we krijgen bij het horen van de naam. Het beeld van filmrolletjes blijft iets magisch hebben en dat we dat gevoel associëren met Fujifilm is voor deze fabrikant dus ook een compliment. Na al die jaren is Fujifilm nog steeds niet weg te denken in de wereld van fotografie. Nog steeds is er een grote groep fotografen die werkt met analoge fotografie. De populaire filmproducten en cameraproducten blijven door Fujifilm up to date en dat al ruim 70 jaar! Ook wanneer we foto's ontwikkelen voor in een fotoboek of fotoalbum, denken we nog aan Fujifilm. Foto's afdrukken en in een fysieke fotoalbum plakken, blijft zorgen voor vele geluksmomentjes (herbeleven) en geeft altijd voldoende gespreksstof. Door de premium kwaliteitsfotopapier van Fujifilm, zorgen wij bij NEBO dat je altijd hoogwaardige foto's krijgt. Naast filmrolletjes heeft Fujifilm natuurlijk nog veel meer, denk alleen al aan de ruime keuze in digitale camera's van Fujifilm. Tegenwoordig is de Fujifilm Instax, een instant fotocamera's weer helemaal in trek. De Fujifilm mini instant camera's (instax mini-serie) zijn echt enorm populair. Bij NEBO hebben wij ontzettend veel ervaring met de Fujiefilm fotocamera's en Fujifilm accessoires. We delen dan ook graag onze ervaringen met je.

Welke Fujifilm camera's zijn er?

Een Fujifilm camera kopen is voor zowel de professional als de hobby fotograaf geschikt. Met een Fujifilm fotocamera kun je ook op vakantie of tijdens feestjes geweldige foto's schieten. Fujifilm heeft een ruim assortiment Fujifilm systeemcamera's en compactcamera's. Naast de eenvoudige Fujifilm analoge camera's richt Fujifilm zich daarnaast door de introductie van de Fujifilm instax serie op de (her)opkomst van de instant camera's. NEBO levert het complete Fujifilm fotocamera assortiment.

Fujifilm fotocamera accessoires

Dat Fujifilm naast fotocamera's ook filmrolletjes levert, dat is natuurlijk al heel bekend. Maar zoals aangegeven is de Instax ook enorm in trek, waardoor ook accessoires als camera tassen speciaal voor de Instax een enorme afzet hebben. Daarnaast levert ieder, zichzelf respecterende, fabrikant van fotocamera's ook lenzen voor haar eigen camera's. Natuurlijk kan Fujifilm met al haar ervaring daarin niet achterblijven. Naast een Fujifilm fotocamera kopen, is het bij NEBO ook heel goed mogelijk om je te laten adviseren omtrent Fujifilm camera accessoires.

Welke Fujifilm camera accessoires zijn er?

NEBO levert het complete Fujifilm fotocamera assortiment. In onderstaand overzicht hebben we de meest voorkomende Fujifilm camera toebehoren voor je geselecteerd.