Metalen fotolijst

Metalen fotolijst kopen.

Een leuke foto verdient natuurlijk een fraaie metalen fotolijst. We leveren de fotolijsten in allerlei formaten tot zelfs 70 x 100 centimeter. Hieronder zie je een overzicht van verschillende metalen fotolijsten. Alle metalen fotolijsten worden geleverd met helder glas inclusief een houten achterkant. Op onze vestigingen in Den Haag en Pijnacker-Nootdorp is het aanbod metalen fotolijsten nog groter. Wij helpen je graag met het zoeken naar passende fotolijst.

Producten 1-12 van 32

Van hoog naar laag sorteren
Voor 23:59 besteld, morgen in huis*
6 echte winkels
Laagste prijs garantie
9.2 score op vergelijksites
Pagina
per pagina

Metalen fotolijsten kopen 

Wij hebben zeer fraaie metalen fotolijsten in verschillend formaat op voorraad. Vierkanten fotolijsten en ook collage fotolijsten, Maar ook het formaat 20x30 is ruimschoots leverbaar. De metalen lijn is een zeer mooie lijst voor bijvoorbeeld je mooiste vakarantiefoto..Welke fotolijst je ook kiest, je weer zeker dat deze fotolijst mooi is afgewerkt.

Het bestellen van fotolijsten via NEBO is betrouwbaar en eenvoudig. U maakt uw keus uit een overweldigende hoeveelheid lijsten. Kom anders langs in één van onze zes vestigingen en neem gelijk de foto mee die je graag ingelijst zou willen. Alle vestigingen beschikken oven een zeer groot assortiment fotolijsten. De foto lijsten wij kosteloos voor je in.