Fotolijsten & Albums

De mooiste foto’s verdienen een bijzondere plek. Een fotolijst of album. Met meer dan 1500 fotolijsten en albums ben je bij Neboweb aan het juiste adres! Het assortiment beslaat fotolijsten van vele formaten en diverse materialen zoals hout, kunststof en metalen zoals aluminium, koper, zilver en goud. Ook voor digitale fotolijsten en accessoires hebben we een passende oplossing. We beschikken ook over een eigen lijstenmakerij. Mocht je een afwijkend formaat nodig hebben dan is dit verder geen probleem. Op alle vestigingen in Den Haag en Pijnacker-Nootdorp is echt een heel groot assortiment fotolijsten aanwezig en helpen je graag met het uitzoeken van een passende fotolijst.

Fotolijsten

Een fotolijstje van dat ene moment dat u nooit meer wilt vergeten of voor die mooie familiefoto. Het maakt niet uit waarvoor u een fotolijst wilt kopen, bij Neboweb zult u hem vinden. Het assortiment bestaat uit alle mogelijke formaten, materialen en kleuren. Bekijk het assortiment fotolijsten.

Albums

Een fotoalbum is perfect om een selectie foto’s in te bewaren, veel albums bieden de mogelijkheid om tekst bij de foto’s te plaatsen. Het assortiment fotoalbums van Neboweb bestaat uit fotoalbums met een thema, zoals een trouwerij. Ook fotoalbums zonder thema zijn verkrijgbaar, zodat u zelf uw thema kunt benadrukken. Herbeleef die ene vakantie of bekijk al je jeugdfoto’s in een fotoalbum van Neboweb.

Lijm- & plakmateriaal

Het zelf inplakken van uw fotoalbum geeft uiteraard meer waarde aan dit fotoalbum. Alleen kan dit inrichten van het fotoalbum soms nogal een karweitje zijn. Neboweb biedt een aantal handige accessoires om dit te vergemakkelijken. Bekijk het assortiment lijm- & plakmateriaal.

Digitale fotolijsten

Wil je meerdere foto’s tonen maar niet je hele huis vullen met fotolijstjes? Dan is een digitale fotolijst iets voor jou! Digitale fotolijsten bieden de mogelijkheid om meerdere foto’s te tonen in een doorlopende diashow, ook kan er worden gekozen voor een permanente afbeelding. Naast foto’s kunnen de meeste digitale fotolijsten ook video’s tonen. Bekijk het complete assortiment digitale fotolijsten.

Papiersnijders

Om uw foto in het gewenste formaat uit te snijden is een papiersnijder de gemakkelijkste en meest nauwkeurige manier. Kijk bij de aankoop van een papiersnijder naar de snijkracht en de afmetingen zodat u verzekerd bent van een goede aankoop, deze informatie is te vinden in de productomschrijving. Neboweb levert een aantal papiersnijders uit verschillende prijsklassen.

Nebo, uw speciaalzaak

Voor fotografie en toebehoren is NEBO een vertrouwde naam sinds 1923. Wij kunnen dan ook zeggen dat onze medewerkers over uitgebreide vakkennis beschikken.

Neem gerust contact op als u nog vragen hebt of hulp bij u aankoop wenst. Onze experts staan klaar om u te helpen. Kom gerust langs in één van onze vestigingen, maak gebruik van de chat of bel naar 070-3040777.