Lijst op maat laten maken

lijst op maat laten maken

Lijst op maat laten maken

Wil je een lijst op maat laten maken en ben je op zoek naar een goede lijstenmakerij. Ontdek de kunst van het op maat gemaakte inlijsten bij bij NEBO de fotospecialist.

Ons vakmanschap komt tot uiting in elk op maat gemaakte lijst. Of het nu gaat om een dierbaar kunstwerk, een geliefde foto, poster of een waardevolle herinnering, wij begrijpen dat elk onderwerp een verhaal te vertellen heeft. Met meer dan 200 profielen is er altijd wel lijst te vinden die bij je in de smaakt valt. Op alle vestigingen in Den Haag of Pijnacker-Nootdorp kan je terecht voor een lijst op maat

We helpen je graag bij het op maat maken van de lijst

Het proces van een lijst op maat laten maken begint met een gesprek. Onze specialist staat klaar om naar jouw verhaal te luisteren, advies te geven en ideeën uit te wisselen. Of je nu hulp nodig hebt bij het kiezen van de lijst of passepartout, het bepalen van de beste afmetingen of het selecteren van een passende afwerking, wij zijn er om je te adviseren bij elke stap van het proces, samen gaan we er iets moois van maken.

Maatwerk, lijst op maat

Bij NEBO de fotospecialist geloven we dat jouw op maat gemaakte fotolijst net zo uniek moet zijn als het werk dat erin zit. Daarom bieden we een scala aan mogelijkheden voor maatwerk. Kies uit een uitgebreide selectie hoogwaardige materialen, van klassiek hout en modern metaal tot eigentijdse kunststoffen. Onze lijstenmakers werken nauw samen met jou voor het beste resultaat.

Professioneel advies voor een optimaal resultaat

Ons ervaren team begrijpt dat het kiezen van de juiste lijst een belangrijk aspect is. Daarom bieden we deskundig advies over alles, van de selectie van materialen tot de beste manier om jouw werk te vergroten. We nemen de tijd om jouw smaak en stijl te begrijpen, zodat we samen een op maat gemaakte lijst kunnen creëren.

Op maat gemaakte lijst met passepartout

Onze lijsten en passe-partouts worden met de hand vervaardigd door vakbekwame specialisten, die aandacht besteden aan elk detail. We gebruiken alleen materialen van de hoogste kwaliteit om ervoor te zorgen dat jouw lijst niet alleen indrukwekkend is, maar ook duurzaam en je er lang van kan genieten.

De mooiste fotolijst

Bij NEBO de fotospecialist maken we het proces van op maat gemaakte lijsten creëren eenvoudig en plezierig. Van het eerste concept tot de uiteindelijke creatie, wij begeleiden je bij elke stap. Je kunt vertrouwen op ons vakmanschap en onze toewijding om een inlijsting te leveren die niet alleen de esthetiek van jouw kunst verbetert, maar ook een waardevol deel wordt van het verhaal dat het vertelt.

Tip: kies voor museumglas

Museumglas, ook bekend als museumkwaliteit glas of museumglas, is een type glas dat speciaal wordt gebruikt bij het inlijsten van kunstwerken, foto's en andere waardevolle objecten. Het doel van museumglas is om de helderheid van het beeld te verbeteren, schittering te verminderen en het kunstwerk te beschermen tegen schadelijke invloeden zoals ultraviolet (UV) licht.

Hier zijn enkele kenmerken en voordelen van museumglas

UV-bescherming: museumglas is behandeld om schadelijke UV-stralen te blokkeren, waardoor het kunstwerk, foto of poster wordt beschermd tegen verkleuring en vervaging als gevolg van blootstelling aan zonlicht.

Lage schittering: museumglas is ontworpen om schittering te verminderen, waardoor de kijkervaring verbetert. Dit is vooral belangrijk bij kunstwerken achter glas, waar reflecties de zichtbaarheid kunnen beïnvloeden.

Hoge helderheid: het glas heeft een hoge lichttransmissie, wat betekent dat het licht goed doorlaat. Hierdoor blijft de helderheid en de kleurgetrouwheid van het kunstwerk behouden.

Ontspiegeling: sommige soorten museumglas hebben een ontspiegelende coating om de reflectie verder te verminderen, waardoor je een duidelijk beeld van waar je naar kijkt zonder storende reflecties.

Conservatie: museumglas helpt bij het behoud van kunstwerken door hen te beschermen tegen stof, vochtigheid en andere omgevingsinvloeden die schade kunnen veroorzaken.