Printen & Scannen

U bent op zoek naar een oplossing voor printen voor thuis- of kantoorgebruik. Hier vindt u de beste printers, scanners en kopieerapparaten die perfect aansluiten bij uw behoefte. Voor het kiezen van de juiste printer hoeft u geen printer expert te zijn, onderaan de pagina vindt u de informatie die nodig voor een goede beslissing. Liever advies van via de telefoon? Belt u ons gerust!

 
per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Printers: Wat ga je printen?

Met meer dan 100 verschillende printers heeft Nebo gegarandeerd de juiste printer voor uw situatie. Het grote verschil zit tussen inkjet en laser printers. Laserprinters zijn in de regel sneller en goedkoper, uitermate geschikt voor pagina’s met tekst te printen voor kantoorgebruik.

Print u vooral foto’s, dan is inkjet de printer die u zoekt. Voor echte fotokwaliteit is een fotoprinter van Canon of Epson de best mogelijke oplossing. Hiermee print u foto’s net zo als ze in de fotospeciaalzaak voor u printen.

Leuk voor onderweg zijn de compacte, mobiele printers van Fujifilm en Kodak, met deze printers kan u rechtstreeks van uw smartphone printen. Daarnaast heeft NEBO ook labelprinters, deze worden gebruikt voor bijvoorbeeld het labelen van albums tot het labelen van magazijnstellingen.

Scanners: Wat wil je scannen?

Of u nou een scanner zoekt voor het digitaliseren van uw dia’s, negatieven en foto’s of het inscannen van formulieren. Kies een scanner die de kwaliteit levert die u nodig heeft. Met DPI (dots per inch) wordt uitgedrukt hoe scherp een scanner kan inscannen. Als u dia’s, negatieven of tekeningen wilt digitaliseren is het raadzaam om dit mee te nemen in uw overweging. .

Naast losse printers en scanners zijn er All-in One oplossingen, printen scannen en kopiëren in 1 apparaat. Deze multifunctionele printers kunnen het allemaal.

Cartridges & Toners

Een cartridge of toner is altijd net leeg wanneer u hem nodig heeft, wees dit voor en bestel uw cartridges en toners nu. Voor 17:00 besteld is de volgende werkdag al in huis. Met meer dan 700 cartridges en toners op voorraad heeft Neboweb de juiste inkt voor uw printer.

Fotopapier: een tastbare herinnering

Een foto afgedrukt op fotopapier heeft iets bijzonders. In de digitale wereld is het fijn om een tastbaar beeld te hebben en bijvoorbeeld in een fotoalbum te bewaren. Uw trouwerij of de babyfoto’s, dat wilt u toch extra bijzonder herinneren?

Het assortiment van Neboweb bevat fotopapier van hoogwaardige kwaliteit van de merken AfgaPhoto, Canon, Epson, Herma & Hewlett Packard. Het brede assortiment bevat meer dan 80 soorten fotopapier waaruit u kunt kiezen. Bekijk het assortiment hier en vind het papier waar u naar opzoek bent.

Neboweb

Neem gerust contact op als u nog vragen heeft of hulp bij u aankoop wenst. Onze experts staan klaar om u te helpen. Kom gerust langs in één van onze vestigingen, maak gebruik van de chat of bel naar 070-3040777.