Accu's

Wil je een extra accu kopen. Bij de aankoop van je camera wordt vaak een standaard accu standaard meegeleverd, maar er zijn omstandigheden te bedenken waar het beter is om met een tweede accu op pad te gaan. Hieronder vind je een overzicht van diverse accu's en batterijen voor allerlei type camera's.

Producten 49-60 van 228

Van hoog naar laag sorteren
Voor 23:59 besteld, morgen in huis*
6 echte winkels
Laagste prijs garantie
9.2 score op vergelijksites
per pagina

Wil je een extra accu kopen voor je foto of videocamera

Lekker lang fotograferen of filmen met een extra accu.
 
Ben je het beu om perfecte opnamekansen te missen vanwege een lege accu? Wil je je fotografie- en videografie-ervaring naar een hoger niveau tillen? Zoek niet verder! Onze hoogwaardige camera accu's zijn de ultieme oplossing voor elke enthousiaste fotograaf of filmmaker.

Waarom een tweede accu kopen?

Met een extra accu kun je urenlang blijven fotograferen en filmen zonder je zorgen te maken over het opladen. Geniet van onafgebroken opnames tijdens je avonturen, evenementen en professionele projecten.

Betrouwbaarheid

Onze Jupio en Hahnel accu's zijn speciaal gemaakt voor compatibiliteit en betrouwbaarheid. Je kunt erop vertrouwen dat ze naadloos werken met je camera en goed presteren.

Snelle oplaadtijd

De geavanceerde techniek van de accu zorgt voor snelle oplaadtijden, zodat je snel weer aan de slag kunt. Nooit meer lang wachten tot je camera weer klaar is voor gebruik.

Milieuvriendelijk

Met een herlaadbare accu  draag je bij aan een duurzamere toekomst

Compatibiliteit

Onze accu's zijn verkrijgbaar voor een breed scala aan camera- en camcordermodellen. Je hoeft je geen zorgen te maken of we de juiste accu voor jouw apparatuur hebben.
 
Met onze camera accu's hoef je je nooit meer zorgen te maken over het missen van die perfecte opname. Of je nu professioneel fotograaf bent of gewoon een enthousiaste hobbyist, onze accu's zullen je helpen om je creatieve visie waar te maken zonder beperkingen.
 
Wacht niet langer! Investeer vandaag in de kracht van onze camera accu's en maak een einde aan onderbroken opnames. Leg elk kostbaar moment vast en geniet van de vrijheid om te fotograferen en filmen zoals jij dat wilt.
 
Kies voor camera accu van Jupio of Hahnel en maak van elke opname een meesterwerk. Bestel nu en ervaar de voordelen van onbeperkte energie voor je camera.