Pasfoto's maken

Pasfoto's laten maken bij NEBO in Den Haag en Pijnacker-Nootdorp.

Ook voor o.a. Amerika, Canada, India, Rusland, Irak en Australië.


Bij NEBO snel, eenvoudig, direct klaar en met de hoogste kwaliteit pasfoto´s maken? Digitaal, via de mail of afgedrukt Bij elke NEBO vestiging in Den Haag en Pijnacker-Nootdorp kunt u terecht voor het maken van pasfoto´s voor bijvoorbeeld uw rijbewijs, museum jaarkaart, paspoort of andere indentiteitsdocumenten. Voor slechts één euro extra ontvangt u van ons een tweede set pasfoto’s of. Heeft u de pasfoto digitaal nodig? Geen probleem verder, de pasfoto mailen we graag digitaal naar u toe.

NEBO werkt in de vestigingen Den Haag en Pijnacker-Nootdorp met de nieuwste digitale pasfotosystemen als het gaat om het maken van een pasfoto. De gemaakte pasfoto kan op een beeldscherm bekeken worden. NEBO is officieel gecertificeerd door de Stichting Nederlandse fotovakhandel. Al onze verkoopmedewerkers zijn speciaal opgeleid voor het maken van de juiste pasfoto.

NEBO levert pasfoto's nationaal (volgens de BiZa normen) en internationaal goedgekeurde pasfoto’s. De kwaliteit van de gemaakt pasfoto's wordt door ons streng in de gaten gehouden.

Ook verzorgt NEBO pasfoto's voor bejaardenhuizen en bedrijven zoals CAP Gemini, KPN en Getronics. NEBO verzorgt ook pasfoto's voor sportbonden die aangesloten zijn bij de NOC NSF en supportersverenigingen zoals bijvoorbeeld Feyenoord.


Pasfoto's op locatie.
Woont u in de regio Den Haag en bent u slecht ter been of ziet u geen mogelijkheid om naar ons toe te komen dan bestaat ook de mogelijkheid dat de pasfoto bij u aan huis wordt gemaakt. Voor een afspraak vragen wij u contact op te nemen met de klantenservice. Deze is bereikbaar via 070-3040777.

Digitale pasfoto's laten maken bij NEBO Den Haag en Pijnacker-Nootdorp.
De aanvraag van een OV-chipkaart kan tegenwoordig ook digitaal via het internet. Hiervoor heeft u een digitale pasfoto nodig. NEBO kan de gemaakte pasfoto naar u toe mailen. Heeft u dus een digitale foto nodig voor uw sportpas of OV-chipkaart het is geen probleem bij NEBO kunt terecht.

Pasfoto's voor andere landen bij NEBO Den Haag en Pijnacker-Nootdorp.
Wij maken op alle vestigingen ook de pasfoto’s voor andere landen (o.a. Polen, USA, India). U heeft bijvoorbeeld pasfoto’s nodig voor een Amerikaans visum of greencard. Ook deze pasfoto’s zijn direct klaar. Neem geen risico en kom langs bij één van de vestigingen voor het maken van uw pasfoto’s.

Bij onze vestiging aan de Bankastraat in Den Haag centraal gelegen in de buurt van alle grote ambassades bestaat tevens de mogelijkheid om voor de landen waar bij een andere kleur achtergrond (blauw en rood) nodig is een pasfoto te maken.

Profielfoto laten maken voor sociale media.
Ook bestaat de mogelijkheid om een leuke profielfoto te laten maken voor bijvoorbeeld LinkedIn of Facebook. Wij maken de foto zoals u dat wenst en wij mailen het bestand dan digitaal naar u toe.

 
Voor dichtsbijzijnde vestiging klik hier
Heeft u nog vragen?
Tel: 070-3040777
E-mail: pasfoto@neboweb.nl