Silver Plated fotolijst

De Silverplated lijst is werkelijk een schitterende lijst om te zien. Deze zilveren fotolijst wordt vaak gebruikt voor bruidsfoto's of babyfoto's. De smalle zilveren rand maak de lijst extra aantrekkelijk om te zien. De lijsten zijn voorzien van helder glas en gestoffeerde donkere achterkant. De Silverplated fotolijst is in verschillende formaten leverbaar. Je kan trouwens ook kiezen voor een twee of drieluik. Op onze vestigingen in Den Haag en Pijnacker presenteren wij een nog groter aanbod Silverplated fotolijsten.

 

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Silver plated fotolijsten formaat

Wij hebben de silver plated fotolijsten in verschillend formaat op voorraad. Zelfs voor de kleine maat van 4x5 voor bijvoorbeeld een pasfoto ben je bij ons aan het juiste adres. Maar ook het formaat 20x30 is ruimschoots leverbaar. De silver plated lijn is een mooie lijst voor bijvoorbeeld een familieportret of bruidsfoto.Welke fotolijst je ook kiest, je weer zeker dat deze fotolijst mooi is afgewerkt. 

Silver plated fotolijst kopen

Wanneer je de silver plated fotolijsten gaat kopen ben je verzekerd van werkelijk een prachtige lijst. De Silver plated lijsten hebben standaard een heldere glasplaat om de foto te beschermen. Daarnaast worden ze met de hand gepolijst. Een speciale laque coating geeft elke lijst ook nog een mooie glans. Het oppoetsen is volkomen overbodig. Zo geniet je echt elke dag opnieuw van de silver plated fotolijst. Dit is de juiste keuze. Kies voor silver plated fotolijsten kopen je kiest voor een stijlvolle omlijsting van bijzondere momenten!