NEBO | COVID-19 update

NEBO vestiging
Het coronavirus houdt ons allemaal enorm bezig. Op deze pagina willen we je op de hoogte houden van de wijze waarop we binnen NEBO hier mee omgaan en hoe dit (mogelijk) invloed kan hebben op onze diensten.

Binnen NEBO houden we nauwlettend de richtlijnen van het RIVM in de gaten. Wanneer er wijzigingen volgen welke van invloed zijn op onze klanten of onze collega’s, zullen we dit uiteraard direct toepassen en indien nodig op deze pagina vermelden/ bijwerken.

Pasfoto laten maken tijdens COVID19

Ondanks de aangescherpte maatregelen, is het maken van een pasfoto is op dit moment op de onderstaande filialen mogelijk. Het mag alleen op afspraak. Chat of bel gerust naar 070-3040777 of mail naar pasfoto@neboweb.nl. Wij kunnen je nog voor dezelfde dag inplannen. 

  • Bankastraat 62 Den Haag 070-3552197
  • Theresiastraat  28 Den Haag 070-3825175
  • Korte Poten 8 Den Haag ( centrum ) 070-3462252
  • Frederik Hendriklaan 243a Den Haag 070-3502605
  • Leyweg 1046 Den Haag 070-3666243
  • Lange Baan 7 Pijnacker-Nootdorp 015-3619442

Snel je foto's afdrukken?

Heb je snel afdrukken nodig of ben je een beetje ongeduldig? Met de snel fotoservice hoef je niet lang te wachten. Je foto's liggen na het bestellen namelijk de volgende dag al voor je klaar en worden in de regio Den Haag door ons persoonlijk bij je afgegeven.

Heb je inkt, een kabel of iets anders nodig? Foto's afdrukken? Je hebt dit vandaag nog in huis. Chat of bel 070-3040777. * Geen bezorgkosten.
Alles wat we aan artikelen in de winkels en de magazijnen op op voorraad hebben wordt dezelfde dag bij je afgeleverd wanneer je in de omgeving van Den Haag of Pijnacker Nootdorp woont. Wil je graag een aantal foto's afgedrukt hebben? Ook dit is geen probleem? Neem voor al je vragen even contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via 070-30 40 777. 

Winkelbestelling ophalen

Heb je voor de lock down een bestelling in de winkel geplaatst en je wil de order toch graag ophalen? Neem dan contact met ons. Wij zorgen er voor dat de bestelling dezelfde dag nog bij je afgeleverd wordt. 

Online winkelen bij NEBOweb.nl
We willen we graag onze klanten blijven bedienen, want juist in deze onzekere en moeilijke tijden, is het goed om leuke dingen te blijven doen. Voor vele mensen is het maken van foto’s een moment om even de huidige situatie te vergeten en op te gaan in hun passie: fotograferen.

Bezorging
Onze webshop heeft gelukkig nog geen aangepaste levertijden.  Wel is het zo dat de bezorgers in deze tijd gepaste maatregelen hebben genomen. We vragen al onze klanten daarvoor respect op te brengen en dit te  honoreren. Denk daarbij aan afstand houden van min 1.5 mtr van de bezorger, dus geen direct contact. 
Door omstandigheden kan het zijn dat de bestelling bij de bezorger vertraging oploopt, hiervoor hebben wij begrip en wij hopen dat dit ook geldt voor onze klanten.

Onze winkels
Al onze vestigingen in Den Haag en Pijnacker-Nootdorp zijn geopend. Maak wel van tevoren een afspraak wanneer je denkt langs te komen.  De vestigingen zijn wel geopend voor het maken van een pasfoto.  Op deze pagina staan de adresgegevens. Online bestelde producten kun je afhalen bij de afhaalpunten in onze winkels. Zo ontzien we de pakketbezorgers en volgen we de richtlijnen van de overheid voor het bestrijden van de verspreiding van het virus.

Omgangsregels vestigingen NEBO:
- De gezondheid van onze klanten en medewerkers is ons grootste goed. We schudden dan ook geen handen en vermijden lichamelijk contact;
- Onze collega’s zullen regelmatig hun handen wassen;
- We verzoeken onze klanten te betalen met behulp van de betaalautomaat (pin of contactloos);
- De pinautomaat zullen wij gedurende de dag continu schoonmaken;
- Wanneer het niet mogelijk blijkt om met de pin te betalen, mag er contant betaald worden. Het geld dient dan op de balie neergelegd te worden, op die manier vermijden we handcontact. Ditzelfde geldt ook bij wisselgeld;
- Indien een van onze collega’s verkouden is, hoest of keelklachten heeft, zal deze niet werkzaam zijn in de winkel. Wij vragen van onze klanten hetzelfde: bij dergelijke klachten verwijzen wij u naar onze online winkel.

Retourneren
Op dit moment zijn er geen aangepaste regels voor het retourneren. Klik hier voor meer informatie over de retourprocedure.