Camera uitrusting uitgelicht | Lume Cube 2.0 voor foto belichting

18 dec. 2019 14:49:04

Camera uitrusting uitgelicht | Lume Cube 2.0 voor foto belichting

De praktijk leert vaak dat je tijdens het fotograferen of filmen net een klein beetje licht te kort komt. Denk aan de schaduw in het gezicht of je bent een paddenstoel aan de onderkant in het bos aan het fotograferen.

Lume Cube 2.0 studiolamp | NEBO dé fotospecialist

Lume Cube 2.0: De kleinste studiolamp die er bestaat

Lastig natuurlijk. Ben je net bezig een van je mooiste foto’s te maken, zit het licht tegen. Het is onmogelijk om, met name bij natuurfotografie, je complete camera uitrusting mee te nemen.
Nu maakt Lume Cube werkelijk een heel klein lampje, de Lume Cube 2.0. Een vierkant blokje die je zo in je broekzak overal mee naar toe kan nemen.

LED lamp voor fotografie

Dit kleine Lume Cube LED lampje werkt op een accu en is waterbestendig. Wanneer je bijvoorbeeld een paddenstoel van dichtbij gaat fotograferen dan kan je het vierkant blokje gewoon in de grond stoppen om hiermee de onderkant van de paddenstoel uit te lichten.

Nog mooier wordt het wanneer de sterkte van deze uiterst kleine LED door middel van een app via je smartphone is in te stellen. Op de lamp zelf zit verder geen schakelaar, alles wordt aangestuurd vanuit de smartphone. Met een volle accu heb je ongeveer voor 40 minuten licht in huis.

Lume Cube 2.0 studiolamp met kleurfilters

In de doos worden ook nog verschillende kleurfilters meegeleverd waardoor je de opname wat warmer of koeler kan maken.

Laten we eerlijk zijn, met deze mogelijkheden en het compact formaat mag dit Lume Cube 2.0 lampje tijdens het fotograferen, filmen of vloggen eigenlijk niet aan je camera uitrusting ontbreken.

Geplaatst in Nieuws door

NEBO dé fotospecialist