Cursus fotografie

25 sep. 2019 13:29:33

Cursus fotografie

Je hebt een fotocamera gekocht en dan merk je op een gegeven moment dat je niet alles uit je fotocamera haalt wat er in zit. Er zitten knopjes op je fotocamera die je misschien nog nooit gebruikt hebt. Het kriebelt enorm en je wilt dolgraag verder. Stiekem denk je steeds aan een cursus fotografie te volgen.

Natuurlijk ben je altijd welkom in één van onze 6 vestigingen gelegen in Den Haag en Pijnacker-Nootdorp. Onze adviseurs met passie voor fotografie helpen je graag wanneer je op zoekt bent naar een bepaalde instelling op je fotocamera of bijvoorbeeld wanneer je een vraag hebt hoe je het beste portretfoto’s zou kunnen maken.

Fotografie cursus

Wat je natuurlijk ook kan doen is het volgen van een fotografie cursus of fotocursus. In één klap leer je op een avond alle fijne kneepjes van je fotocamera en brengen we je op de hoogte hoe je in bepaalde situaties het beste kan fotograferen. De fotografie workshop geeft je weer extra energie om verder te gaan met fotograferen. De cursisten gaan na de fotocursus altijd dolenthousiast naar huis

We geven twee verschillende soorten fotocursussen. De fotocursus wordt gehouden op onze vestiging aan de Frederik Hendriklaan 243A in Den Haag en wordt altijd in de avond gehouden.

Fotocursus | beginnen met fotograferen

De eerste workshop is de fotografie cursus voor beginners. We gaan dan in op de mogelijkheden die je fotocamera biedt. Je gaat de knopjes op je fotocamera gebruiken die je normaliter niet gebruikt en we laten zien door middel van praktijkvoorbeelden hoe je bepaalde opnames het beste kan maken. Je moet dan denken aan de compositie, lichtval en de juiste houding tijdens het fotograferen. Een ideale fotocursus om weer even een stapje hogerop te maken. Het aantal deelnemers aan de fotoworkshop houden we beperkt zodat iedereen evenveel aandacht krijgt. Je moet niet vergeten dat iedereen op deze avond dezelfde uitdaging heeft en graag meer over zijn fotocamera te weten wil komen. Het is hier dus echt een inhoudelijke fotografie cursus voor beginners.

Fotografie cursus NEBO

Cursus fotografie | Haal meer uit je camera

De tweede cursus die wij geven is voor de fotograaf die wat meer kennis heeft van zaken heeft en in het bezit is van een spiegelreflex of systeemcamera. Het betreft hier een foto workshop voor gevorderden. Met een klein groepje van maximaal vijf mensen gaan we dieper in op de mogelijkheden in de wereld van fotografie, wat je allemaal kan doen op het gebied van macrofotografie en hoe je nog meer uit je kan camera halen kan op het gebied van belichting, je moet dan denken aan het gebruik van de sluitertijd en diafragma. Je zal verstelt staan door middel van voorbeelden wat er allemaal nog meer mogelijk is.

Reacties van klanten op de fotografie cursus

Bram de Boer: “Aad heeft mij tijdens de fotocursus een hoop geleerd en ik ben een stuk wijzer geworden. Een prettig idee dat je ook nog even naar NEBO in Den Haag of Nootdorp terug kan gaan om even het geheugen op te frissen”.

Sacha van Klaveren: “Ik liep al een tijdje te tobben. De scherptediepte kreeg ik tijdens het fotograferen maar niet onder de knie. Na de workshop fotograferen te hebben gevolgd bij NEBO weet ik  nu precies hoe ik hier mee om moet gaan en ik maak nu nog mooiere foto’s. Ik ben razend enthousiast over de cursus fotograferen”. 

Geplaatst in Nieuws door

NEBO dé fotospecialist